Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas sobie ja

samotne/samotni ile macie lat ?

Polecane posty

Gość taka jakas sobie ja

jakis taki dół mi sie wkręcił od roku nie moge znaleźc sobie faceta nie wiem dlaczego mam wrazenie ze stara juz jestem i ze stara juz zostane.... a Wy -- samotni -- ile macie lat ? aha...ja 25

Gość prawie samotna
mam męża dzieci a jestem taka samotna że beczę od rana to typowy ,,dół,,

Gość 565645
23 lata mma brata, rodzicow, 2 wspaniale przyjaciolki ic iagle jestem smaotna...:O

Gość taka jakas sobie ja
dlaczego ? mąż wyjeżdża czy co sie dzieje ? a dzieci ? ?? --- dlaczego mimo dzieci czujesz sie samotna?

Gość taka jakas sobie ja
ja miałam w swoim zyciu tylko jednego faceta , kochałam go jak wariatka, długo przeżywałam rozstanie ... ale mi przeszło... to było jak miałam 19 lat i nie chodzi o to , ze porównuje facetów czy cos,ale o to , ze ja ich nie spotykam.... albo spotykam takich , którzy chca przygody na 1 noc... i nie wiem dlaczego mam takiego pecha,poza tym mam wrażenie ze jak juz jestem w tym wieku to nikt mnie nie bedzie chciał.

Gość Dziewczyna bez chłopaka
Ja mam 20 lat

Gość prawie samotna
moje dzieci to jest coś co najlepszego spotkało mie w życiu, a mój mąż jet dobrym człowiekiem tylko że nie potrafi pokazać swojej miłości do mnie , ja potrzebuję usłyszeć że jestem dobrą matką , fajnie wyglądam , dobry obiad dziś ugotowałam a on niestety milczy ja tego potrzebuję jak ryba wody

Gość taka jakas sobie ja
eh... ale masz kogos do kogo mozesz sie przytulic,dla kogo jestes ważna ...

Gość jakas taka
17 lat i nie mialam nigdy chlopaka

Gość kambodża
31.

Gość prawie samotna
siedzę teraz i płaczę nad klawiaturą tak bardzo potrzebuję czułości i dobrego słowa ,mój 6 letni syn 100 razy dziennie mówi że mnie kocha ale słyszeć to od męża to co innego

Gość 26latkaaa
Ja mam 26 lat i jestem sama. Coraz bardziej mi to doskwiera...tym bardziej ze niedługo przeprowadzam sie na swoje i bede jeszcze bardziej odczuwac swoją samotność

Gość roxana na na na na

Gość roxana na na na na
a ja mam juz prawie 16 lat i jestem taka samotna, juz od roku nie mam faceta buuu... :(

Gość prawie samotna
wydawać by się mogło że nie powinnam narzekać mam dom ,dobry samochód niczego mi nie brakuje tylko gdzie te prawdziwe uczucie ,namiętność

Gość ja mam86
20 lat i w życiu chłopaka nie miała. Życie do dupy jest

do Prawie samotna - a powiedz szczerze i le razy dziennie Ty mówisz męzowi , że go kochasz , tulisz się do niego , mówisz mu , ze potrzebujesz z jego strony czulości, okazywania miłości ... zazałożę się, że w ogóle. Faceci to takie typy , że nie potrafią się domyslac , im trzeba wywalić prosto z mostu o co ci chodzi i czego potrzebujesz ...

Skończone 17. I faceci byli, odchodzili. A teraz już chyba nawet ja nie chcę. Mam już dość ciągłego niepowodzenia, ciągłych pretensji i ograniczania. Tylko co będę mówić za 10 lat.. ?

Nawet, jeżeli przyznam się do mojego wieku to i tak ta wiedza nikomu się nie przyda. Za chwilę idę szykować sobie obiad, usmażę pstrąga nasączonego w cytrynie z przyprawami i potem podduszę w cebulce, do tego sałatkę zrobię. Zapraszam samotną na obiad. Wino białe mam. :)

Gość prawie samotna
do ,,adwokat z urzędu,, mój mąż codziennie słyszy że go kocham że jestem z niego dumna , że dobrze coś zrobił itp.... to jest prawda

Gość prawie samotna
uwierzycie że tylko raz powiedział że fajnie wyglądam i to było przed ślubem , a jestem dosyć atrakcyjną kobietą

Gość prawie samotna
codziennie robię obiadki i to tylko takie które mu smakują staram się jak mogę wszystko po to żeby był zadowolony i co w zamian nawet dziękuję nie powie gdy skończy obiad

Gość 26latkaaa
O rany jak czytam 17latki narzekające na swoja samotnosc to co ja 26latka mam powiedziec. Wy macie chociaz szanse jeszcze kogos poznac...a ja????? Wolnych facetów juz prawie nie ma:(

Gość 25 lat ale nie dlugo rok wiece
tylko sobie w leb strzelic

Gość Martisha**
Taka sobie jakas---> mialam idento jak Ty! pierwsza prawdziwa milosc przezylam w wieku 18stu lat, kochalam jak wariat, kochalam i chyba nadal kocham. Od 2ch lat jestem sama, tylko 1 zwiazek byl i to taki na 2tyg, ja po prostu chyba nie umiem juz tak kochac jak wtedy. Cos sie we mnie wypalilo

Wolnych i samotnych facetów jest nadal sporo ale wielu z nich obawia się angażować , wielu się spażyło lub zwyczajnie nie chcą, po aferze z Anetą K. , myślę że wielu facetów się zastanawia, na co stać kobietę i jaki numer może kobieta wyciąć facetowi ?

Gość prawie samotna
wiecie co dziewczyny wydajemi się że może za dużo naoglądaliśmy się filmów typu Mada M gdzie miłość kwitnie na każdy kroku i chcemy to przenieść do realu