Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oberżynka

jaka piosenka jest o was

Polecane posty

Gość kambodża
anna molly- incubus

Gość O mnie - Dżaga
:D

Gość o mnie ee
macho

Gość a o mnie Rudolf the Red-Nosed
.... Reindeer:D Katar mam

Gość wronka_
rudy rudy rydz mam na rydza chrapke ............:P

Gość caryca ka
Jacek Kaczmarski - Sen Katarzyny II ;)

Gość ania dąbrowska
i trudno mi sie przyznac...

Gość Goapele
Catch 22 :o ale to pewnie mało znane - słowa piekne... i jeszcze "Znam Cię na pamięc" M.Brodki - tylko to akurat ktoś mi to musiałby śpiewać... "nie umiesz nie kochac mnie wprost".... Ech:(

\"kulfon co z Ciebie wyrosnie\" - żaby Moniki. poważnie. to jest idealnie o mnie. \"zebów nie myjesz....\" \"dziure masz w najnowszych spodniach...\" :P

Gość moja dziewczyna
wlasnie sie dowiedzialem moja dziewczyna jest pedalem

Gość kleofaska bez kutaska
Bo ja - Goya :classic_cool: Czasem lubię pomarudzić, lubię... Zdenerwować kogoś, Powykrzywiać się do ludzi, lubię... Poobgryzać paznokcie, lubię... Kopnąć kamień na ulicy, Z nieznajomym kawkę wypić, lubię... Bo ja, bo ja, bo ja nie płacze z byle powodu, ja, bo ja Gdy w powietrzu czuje burzę Nie martwię się, Zanim pierwsza kropla spadnie Pod parasol kryje się dokładnie Jak cudowne są sposoby – nie wiem czy wiesz - Żeby z burzy zrobić mały, Przelotny deszcz, przelotny deszcz Bo ja, bo ja, bo ja nie płacze z byle powodu, ja, bo ja Bo ja, bo ja, bo ja nie płacze z byle powodu, ja, bo ja .... ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪ ♪♪♪

a tak poważnie --> Cradle of Filth feat. Leaves Eyes -- Nymphetamine

Gość greenEyes_
brodka - Znam Cię na pamięc:) Chociaz wolałabym żeby było inaczej

hmm łzy-zimny jak lod(refren o mnie) mimo,ze za tym zespolem nie przepadam :> Coma-Zaprzepaszczone sily wielkiej armii swietych znakow Kelis-Bossy :classic_cool:

Gość czarny nik którego nie ujawnie
In my secret life - Leonard Cohen

mi pewien mężczyzna, którego poznałam kilka tysięcy km od Polski powiedział, że ta piosenka jest o mnie Billy Joel \"she\'s always a woman to me\": She can kill with a smile, she can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child, but she\'s always a woman to me She can lead you to love, she can take you or leave you She can ask for the truth, but she\'ll never believe And she\'ll take what you give her as long it\'s free Yeah, She steals like a thief, but she\'s always a woman to me Ohhh... she takes care of herself She can wait if she wants, she\'s ahead of her time Ohhh... and she never gives out And she never gives in, she just changes her mind And she\'ll promise you more than the garden of Eden Then she\'ll carelessly cut you and laugh while you\'re bleeding But she’ll bring out the best and the worst you can be Blame it all on yourself \'cause she\'s always a woman to me She\'s frequently kind and she\'s suddenly cruel She can do as she pleases, she\'s nobody\'s fool And she can\'t be convicted, she\'s earned her degree And the most she will do is throw shadows at you, But she\'s always a woman to me

Gość dsfre
z przymrużeniem oka;) "sexy back" po kąpieli: "she's fresh" w sobote wieczorem "I like the party" wcześnie rano, po imprezie: "ugly" a gdy popełnie gafe:" it doesn't matter" gdy dostane 5: "we are the champions" a gdy przechodze koło sąsiadów:"znamy sie tylko z widzenia" a gdy jestem z moim chłopakiem: "sweet love" a wolnych chwilach: "muszę skręcić cie" :D :D :D :D

Gość malagga
moze banalnie i moze to o wielu, ale jeden osiem L jak zapomnieć

Gość danse macabe
" w życiu piękne są tylko chwile"

rotary- na jednej z dzikich plaż \"lubiła tańczyć pełna radości tak, ciągle goniła wiiatr, spragniona zycia wciąz cigle gubiła coś\"! kiedy słyszę tą piosenke, myślę że ktoś śpiewa o mnie.

o mnie to z pewnoscia piosenka "jestem wesoly romek, mam na przedmiesciu domek, a w domku wode, swiatlo gaz ..." :classic_cool: a tu ciekawszy tekscik Face Value grupy Prong You\'ve never come close to seeing what I\'ve always had to face. Image blatant and obvious-What\'s there more to assess? Never looking beyond the frontal-All your present fears. I hope to never be caught again by the visions too clear. Erase it. Deface it. Conceal it. Just take it for the face value- Concealment, nonetheless. Just take it for the face value- You never know what you may get. A wise man carried on about what you see is what you get. I\'ve peeled off covers, revealing what I want to forget. Why not go base yourself on simple visages. Scarring the complexion or scratching the surface.

Gość Myslovitz Długość dzwięku
samotnosci I nawet kiedy bede sam nie zmienie się, to nie mój świat...

Gość jaaodhiujkrekj