Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i...

niefotogeniczna bardzo

Polecane posty

Gość smutna i...

Może to nie jakiś tam straszny problem, ale jest mi smutno, bo jestem bardzo niefotogeniczna. Na zdjęciach wychodzę koszmarnie. Niedawno na imprezie andrzejkowej bawiłam się swietnie, i ładnie wyglądałam. Przynajmniej tak mi się wydawało. Ale dzisiaj zobaczyłam zdjęcia z tej imprezy, a na nich zobaczyłam nie siebie, jaką znam z lustra, ale jakiegoś potwora. Co ja mam zrobić? Nie da się całe życie uciekać przed obiektywem. A zdjęcia maiły być fajną pamiątką, a stały sie tylko powodem do płaczu :(

znam ten bol. podobnie miałam w zeszłym roku na sylwestra. świetnie się bawiłam i chetnie pozowałam do zdjęć...po sylwetrze co chwile pytalam chlopaka czy juz sa zdjecia bo bylam ciekawa jak to wyszlo. ale on omijał ten temat łukiem!nie wiedzialam o co mu chodzi...w koncu sama znalazalm zdjecia na jego kompueterze i wszytsko bylo jasne...na kazdym co do jednego powychodzialm fatalnie. okropna cera naswietlona fleszem aparatu, potargane wlosy, przymruzone poczy jak u eskimosa. wygladalam jak uposledzona umyslowo....tak wiec wiem co czujesz:)

Gość kurka pieczona
ja tez znam ten bol :O z wesela ogladalam zdjecia, tragedia 3 fotki obejrzalam i na ty skonczylam ogladanie. Jak ktos robi mi fotki to przetragicznie wychodze, ale jak robie sobie sama sesyjke to po jakichs 50 zdjeciach trafi sie cos naprawde ladnego ;)

Gość smutna i...
żadne foto tutaj podane nie jest moje, to sprawka poszywaczy. Nie upadłam jeszcze na głowę, żeby straszyć ludzi moim wizerunkiem z foto