takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 10, 2006 a ja uprawialam pettingg nie bylo wytryskuuu bylo to 2 miesiace rtemuu przez te 2 miesiace mialam normalne pieciodniowe okresyyy mimo to jak czytam co tu wsyscy p[isza to z dnia na dzien sie bardziej wsyskiego bojee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego 4 Napisano Grudzień 10, 2006 napisałaś ze ginekolog wykluczony jaśli możesz to odpisz tylko szczeże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boshh... Napisano Grudzień 10, 2006 dlaczego wykluczony? Nie rozumiem czemu niektóre dziewczyny tak się boją wizyty u ginegologa, przecież to lekarz jak każdy inny:/ To tym powinnaś się martwić. Poza tym czytaj wszystkie posty, a nie wybórcze, przez petting nie można zajść w ciążę! (chyba, że ktoś ma jakiś wyjątkowy talent;) albo pecha) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 11, 2006 dlaczego gin wykluczony? bo mieszkam na wsi i moja mam nim jest... =]]]] wiec jakbyscie mogly to prosze odpiscie pliss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żadne Napisano Grudzień 11, 2006 W twoim przypadku to nie gin tylko psycholog :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 11, 2006 ok jutro pojde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszek 0 Napisano Grudzień 11, 2006 \"a ja uprawialam pettingg nie bylo wytryskuuu bylo to 2 miesiace rtemuu przez te 2 miesiace mialam normalne pieciodniowe okresyyy\" -> ciąża jak nic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Grudzień 11, 2006 a ile masz latek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego 4 Napisano Grudzień 11, 2006 no to przerypane. Napisz ile masz lat może poszukasz gina w innej miejscowości jak nie masz daleko nie wieże żeby był na świecie jeden tylko ginekolog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach