Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutkie

Cycki

Polecane posty

Gość Malutkie

Chciałam się tylko spytać czy 73 pod biustem a 80 w biuście to takie bardzo malutkie czy mogłybysię jednak komuś spodobać?

Gość desperadossss
mi napewno bys sie spodobala:)

Gość Malutkie
No chociaż jeden się znalazł

Gość malutkie malutkie
7 cm różnicy między biustem a pod? to malutkie??????????? to wypryski!!!!! krostki!!!! bleh...

Fajne wydaje się dla mężczyzn ale nie dla tej która \"to\" nosi. Załóż plecak z przodu z ok. 15 kg i pobiegaj to wtedy może pogadamy.

Maratonów nie ale powinieneś wiedziać, że czasami trzeba podbiegnąć np. do autobusu. Chodzi mi po prosto o to, że są niewyobrażalnie ciężkie i duże. mam problem z kupieniem właściwej bielizny i w ogóle ubrań na górną partię ciała. I wnerwia mnie jak facet nie zastanowi cię i gada tylko fazy o pieszczotach wyłącznie tej części ciała, a ja mam przecież jeszcze twarz, ręce, nogi i coś fajnego między nog........

nic mi nie dynda między nogami, dyndają mi wielkie cycki. A może tobie dynda zamiast stać???????????A prywatnie uważam że lepsze jest to co stoi od tego co dynda

Gość cvxcvxcvcxz
najwazniejsza w wygladzie jest buzia i sylwetka

Gość cvxcvxcvcxz
chodzi o buzie i sylwetkę cycków rzecz jasna

Gość wyderka
przynajmniej na starość nie będą wisiały na pępku a mniejsze jak są wształtne to też super wyglądają

Gość Więc ja
mówie wam że małe jest piękne

Gość asssaa
ja też się podtym podpisuję

Gość Malutkie
chłopaki czy dla was jest aż tak ważna wielkość cycuszka?

Wcale nie jest ważne ja lubie małe ale nie za małe :) takie jaką ja mam dłoń szukałem 18 lat i znalazłęm wkońcu

Gość malutkie
....

Gość calineczka1986
A ja jestem wlascicielka malego biustu i mam male kompleksy czasem ale odkad moj chlopak z ktorym jestem ponad 4 latka powiedzial ze je uwielbia to jakos polubilam te moje "piersiaczki"-bo tak najczesciej moj misiek na nie mowi =)

Gość minimum to 75C
jeśłi mówimy "ładna sylwetka" no to chyba cycek musi być, prawda? bo jak może być ładna sylwetka bez cycka? dla meni to absurd

moja dziewczyna ma duży biust, którego kiedyś nienawidziła! ale popracowałem nad tym, ciągle gadałem jaki on jest cudowny i w ogóle.... (mogę sie nim bawić godzinami.. :) ) aż w końcu go zaakceptowała i chyba nawet ostatnio polubiła :D cyc jest wazny ale ważniejsze jest to co ma laska w głowie!!!

Gość Do minimum 75C
A co ty możesz zaoferować?-pewnie jakieś marne 10cm a w zamian 75C bujaj się

Gość Znowu małe cycki

Gość marcin30L
JA MARCIN piers ma byc piersia widoczna by mozan sei doniej poprzytulac popiescic ja hcialbym i possac pokarmu z cycusia niama dziewczyny hetnie bym poznal z rzeszowa kazdy biust jest ladny jak zadbany a faceci kazdy lubi inny a najlepszy hyba ten antuealny i proporcionalny do masy ciala poznam mial fajna samotna pania z rzeszowa staly zwiazek piszcie na meil maly@rsk.rz.pl

Gość marcin30L
JA MARCIN piers ma byc piersia widoczna by mozan sei doniej poprzytulac popiescic ja hcialbym i possac pokarmu z cycusia niama dziewczyny hetnie bym poznal z rzeszowa kazdy biust jest ladny jak zadbany a faceci kazdy lubi inny a najlepszy hyba ten antuealny i proporcionalny do masy ciala poznam mial fajna samotna pania z rzeszowa staly zwiazek piszcie na meil maly@rsk.rz.pl

Gość marcin30L
ja marcin kazdy bius jest ladny jak zadbany i proporcionalny do ciala naturalny biust a faceci ruzne biusty lubia ja hcailby sie poprzytulac popiescic a nawet possac pokarmu z cycusia i poznam mila fajna poania z rzeszowa sta;y zwiazek muj meil to maly@rsk.rz.pl a co do biustu napewno kazdy jest ladny pozdrawiam wszytki panie kazda piers moze sie podobac byle dostrzec to piekno

Gość marcin30L
ja marcin kazdy bius jest ladny jak zadbany i proporcionalny do ciala naturalny biust a faceci ruzne biusty lubia ja hcailby sie poprzytulac popiescic a nawet possac pokarmu z cycusia i poznam mila fajna poania z rzeszowa sta;y zwiazek muj meil to maly@rsk.rz.pl a co do biustu napewno kazdy jest ladny pozdrawiam wszytki panie kazda piers moze sie podobac byle dostrzec to piekno hetni bym popatrzyl na piersi ladne