Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrr ale mam kaca

poimprezowe cierpienie P

Polecane posty

Gość grrr ale mam kaca

właśnie się obudziłam po imprezie :/ poszłam spać o 7 rano kompletnie zalana. jak się teraz podnieść po takim upodleniu? znacie jakieś skuteczne sposoby? wypiłam już mulitwitaminę i zjadłam sałatkę. Ale mam cholerne dreszcze i mnie suszy jakieś rady?? tylko nie mówcie, że mogłam nie pić, bo to wiem :P

Gość pko i bzwbk
wykąp się, wypij duzo wody i idx spać na mnie zbawienie wpłuwa zarcie z mcdonalda:)

Gość grrr ale mam kaca
wzięłam gorącą kąpiel, teraz wezmę zimny prysznic :) może mnie obudzi :)

Przybij piąteczkę :) Jakąś godzinkę temu podniosłam się dopiero z łózka :P Tzn. wcześniej wstawalam, ale tylko do kibla, a od rana wymiotuję tylko. Bol okropny. Normalnie ryczalam z bolu :o Moj kochany facet mnie troszkę podleczył, co był wściekły, że poszłam sobie, ale mu przeszło i wepchal we mnie 2 kromki i herbatę. Na mnie zbawienny wpływ w takich sytuacjach, to herbata słodka i gorąca zupa ( np. ogórkowa). Wczoraj zrobilam pieczarkową, więc pochlipalam tylko kilka łyżek, bo mam ochotę na ogórkową :) Mam nadzieję, że jutro będzie dobrze! Nienawidzę tego cierpienia :(

Gość grrr ale mam kaca
ja wymiotowałam w nocy :P zwróciłam co było do zwrócenia i dalej impreza. wyglądam jak ósmy pasażer nostromo :D ale impreza wyjątkowo udana :) Ratler a jak u Ciebie było ? impreza czy inny powód do picia

hehe! U mnie rownież impreza :) Kumpela mnie wyciągnęła i nie żałuję :) Też było udanie. Spotkalam tylu starych znajomych i poznalam nowych, że jestem w szoku :) Super było, tylko dlaczego trzeba za to płacić zdrowiem :( Gorzej z moim facetem. Nie mogl przyjść, bo pracował do pózna i był dzisiaj takie wkurzony :P, ale już mu przeszło, bo dowiedzial się, ze bylam z jego znajomymi i jest spokojny :) Ale się rozgadałam :D Do ktorej imprezowałaś? Do 7?

Gość grrr ale mam kaca
cos chyba do 5 rano, ale wiesz 2 godziny spedzilam w kiblu.. nie wiem co na to moj chlopak powie...mam nadzieje sie nie dowie, to na klatce to juz epizod, nie jeden taki mialam i nie jeden jeszcze bedzie....

Gość grrr ale mam kaca
od 20 do 7 rano :) ostatniego kielonka podobno w łóżku wypiłam i padłam od razu ale nie bardzo pamiętam :) imprezowałam z samymi dobrymi znajomymi więc sobie mogłam pozwolić na totalne upodlenie :P a nie piłam przez caaały rok :)

Gość grrr ale mam kaca
No co ty lubie sie bawic, no ale chlopak kumpeli mnie posuwal, jak ona sie dowie to bedzie kiepsko, ale to tylko seks w koncu.

Gość grrr ale mam kaca
no ciekawy podszw :) jak Ci się marzy podszywaczu impreza w kibelku to zaproś kolegów

hehe, no ja też nie piję za często :) Fajnie to musialo wyglądać, jak tego kielonka wypilaś i padłaś :P Ja ucieklam do domu o 4, bo nie chcieli mnie wypuścić. To musialam zrobić angielską zrywkę :P Teraz własnie mialam telefon i zapraszają mnie znajomi na karty i wodeczkę. Haha! Wyglądam jak zombi :D Ledwo, co do lazienki dochodzę :)

Gość grrr ale mam kaca
no ja chodzę normalnie na szczęście, nawet mnie głowa nie bolała :) tylko żołądek bunt ogłosił :P czym się strułaś

Aż wstyd się przyznać, ale tak mało piję, że....hehe no dobra, napiszę :) Wypilam 3 drinki, 4 był, ale wzięłam tylko 2-3 łyki. Jestem w szoku, bo nigdy tak nie reagowalam. Ostatnim razem mialam takiego kaca po Sylwestrze 3 lata temu, jak wypilam 2 piwa i caly dzien umieralam z bolu. Od tamtego czasu nie wzięlam do ust piwa, tylko drinki, jak już. No i teraz taki bol :o Moj facet mowi, że pewnie mi czegoś dosypali, bo ja też latalam jak glupia :P

Gość grrr ale mam kaca
heh, no to ja chyba przesadziłam faktycznie, bo wypiłam około pól litra :P a nie piłam z tego samego powodu co Ty, strułam się wódką w zeszłym roku :( idę spać i życzę lekkiego i szybkiego powrotu do zdrowia :)