Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandragorka

poradzcie prosze

Polecane posty

Gość mandragorka

co mozna kupic mezczyznie ktory juz wszstko ma i niczym sie nie interesuje. nie mam kompletnie pomyslu. odpadaja ubrania w tym ktawaty bokserki itp wszystko kosmetyli- ma zapas perfum na 10 lat narzedzia tez nie bo jest juz wszystko mozlile a i tak nic z tym nie robi karnety np do fitness klubu nie bo nie pojdzie niczym sie nie interesuje ani komputer ani muzyka nic. nie wiem jaki mozna by mu dac prezent.

a pali? moze jaksa elegancka zapalniczka. poza tym często męzczyznom daje sie piersiówki. elektryczna golarka, mp3?

może spróbuj go właśnie zainteresować muzyką? Albo książką dobrą? Jakiś dobry film na dvd? W sumie to niemożlwie żeby zupełnie niczym się nie interesował- co on robi w wolnym czasie? Gdzie pracuje? Pomyśl z czym ci się kojarzy, a na pewno na coś wpadniesz.

Gość mandragorka
nie pali, golarke ma , piersiowka odpada. to starszy facet ma ponad 40 lat. ksiazki juz byly plyty tez no i leza nie uzywane.

Gość mandragorka
niczym sie nie interesuje, tylko praca i do domu telewior.

Gość mandragorka
niestety. gdybu jezdzil na nartach lub robil cokolwiek innego to wtedy kupila bym mu cos co by mu sie przydalo. a tak to nie wiem juz co.nawet sprzety do cwiczen ma w domu i tylko zajmuja miejce

Gość portfel zegarek spinki do mank

a moze jakis gadzet, taki z rodzaju \" nigdy za wiele\"? na przykład pasek do spodni, zegarek, portfel

Ja proponuję jakis lepiec na oczy, bo tv odurza:D:D:D W sumie nie dziwię Ci się, ze masz problem, ale najlepiej będzie jak go czyms zainteresujesz... z pozytkiem dla niego. W koncu zainteresowania biorą się przez przypadek, więc zaszalej i kup cos o czym nie mial wczesniej pojęcia, moze go wciągnie?! miejmy nadzieje, bo jak nie to zupelnie zgnije w sofie przed tv.. skad się biorą tacy ludzie.?!

Gość to czym go zainteresować
? ps mój pracuje od 4 do 20, więc nie ma za wiele czasu na hobby. praca jest jego wielką miłością. chyba mu zacznę kupować gadżety do biura.

Gość to czym go zainteresować
le coeur, zaproponuj coś.

Gość doradzcie mi tez
supekla mialo byc. co myslicie o geomagu czy dla faceta moze byc cos takiego

Gość doradzcie mi tez
kurde supełka

Gość fajne wszystko

Gość geomag fajny
są też chyba w smyku

Gość Ten facet
to jest bardzo dziwny,moze kup mu nowa sofa i jeszcze wiekszy TV

Gość nowoczesny obraz
Tan facet musi byż chyba lekko snobistyczny, nowoczesny obraz na pół ściany chyba swietnie by się nadał, skoro wszytsko już ma i niczym się nie interesuje to coś fajnego do wnętrza, a zarazem niespotykanego by się przydało, za każdym razem jak by na ten obraz spojrzał by o Tobie myslał, fajne obrazy i naprawde efektowne w przystępnej cenie znajdziesz tu: www.galeria-obrazow.home.pl

jak nie pojdzie do fitness klubu to spraw, by fitness klub przyszedl do niego:) hantle, obciazniki, cos takiego...ja wiele okazji juz obstawilam gadzetami z hellhound.pl:)

Gość ulaaaaa765
Bielizna na każdą okazję- zajrzyj na emilosc.pl