Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a feee...

wykrzycz całą złość...

Polecane posty

Gość a feee...

Jest ci zle,wszyscy cię denerwują,drażnią,coś od ciebie chcą...a ty nie masz ochoty,nie masz nastroju....daj se na luz i napisz tu właśnie to co chciałbyś powiedzieć dla wrednego szefa..stukniętego sąsiada..dla babki kóra codziennie w sklepie dziwnie się tobie przygląda i jest kur.... niemiła....wyładuj się!!!!!!!!!

Gość AAAAAAAAAAA.................
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKURNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WWWWWWWWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrr A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa AAAAAAAAAAAAAA a dziękuję, to było wykrzyczenie całej złości z minioego tygodnia, uff,już mi lepiej:)

Gość sąsiad burak
..to taki popapraniec że czasami mam ochotę zepchnąć gnojka ze schodów..

co za babsztyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech sie wynosi z mojej uczelni!!!!!!!!!!!!! juz nie moge na nia patrzec!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a feee...
.a mnie denerwuje jak cholera moja popier... sąsiadka!!!!!!!!!! stara komunistka...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tam wolę przelac calą moją zlosc na daną osobę bezposrednio. to jest dopiero satysfakcja i humor odrazu się poprawia.

o.k ja też jestem za szczerością do bólu...ale czasami mam takiego nerwa..że boję się że nie zapanuję nad sobą jak się rozchodzę..dlatego wolę najpierw w myślach nabluzgać do bólu...

Gość jestem wściekły bo..
szef..stary zboczeniec...nie dał mi znowu podwyżki..a ja zapierdalam po godzinach jak kretyn!!! wałek zapleśniały!!

Gość a ja bym ...
wygarnela wszystko memu profesorowi,ale sie boje..mysli ze jast najmadrzejszy..palant

Gość a ja bym ...
ale jak sie zdenerwuje to z nim jutro pogadam...a co trzeba byc asertywnym nie?!