Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka945

czy ja jestem jakas chora psychicznie?

Polecane posty

Gość jedna taka945

jestem chorobliwie zazdrosna o swojego faceta od kiedy zaczelo mi na nim zalezec strasznie mnie boli jak np.spojrzy sie na jakas laske ,albo na samym poczatku mowil o swojej bylej.To jest moj pierwszy facet i z poczatku nie moglam zniesc mysli ze on mial przedemna jakas inna (on mial jedna dziewczyne w swoim zyciu i ja jestem druga) poznalismy w zlych okolicznosciach ,kiedy oplakiwal swoja byla ,pocieszalam go .Poznije klocilismy sie o nia non stop bo ja wrcalam do tej sprawy (ze on jeszcze oniej mysli ,ze jak ocha ,ze bylo mu znia lepiej w lozku itp.plakalam przez te mysli krzyczalam na niego .Kiedy wkoncu sie zareczylismy i w drodze jest dzidzius ,dalam sobie sokoj z jego byla teraz nachodza mnie mysli o innych dziewczynach zejak gdzies idziemy np dzis bylismy na pobraniu krwi (ja bylam na badaniach) weszla laska i sie na nia spojrzal ,obrazilam sie na niego po czym powiedzial ze nie spojral na nia tylko na jej telefon komorkowy bo fajny miala. A jak zrobilam mu mega awanture to sie przyznal ze na nia ,ze zadnego tel.nie miala - to ze zawsze klamie zeby sie obronic jeszcze bardziej mnie denerwuje niz sie przyzna .czujesie oklamywana wolalabym uslyszec najgorsza prawde niz slodkiek lamstwo.Co mam zrobić wiem ze moja zachowanie nie jest normalne ale ja go tak mocno kocham i chce zeby byl tlyko moj

w takiej sytuacji to powinien zwinąć żągle ,a tobie płacić alimenty bo inaczej będzie miał przesrany żywot :classic_cool:

wez wyluzuj sama sobie robisz problem a faceci juz maja taka nature ze zadnej nie odpuszcza :)

Gość wyluzyj dziewczyna
to ze spojrzal to nic zlego my tacy jestesmy kazda obserwujemy meczysz go pewnie tymi awanturami o nic wkoncu sie chlopak wkurzy i cie zostawi

Gość gjflghflgfdjkghfdl
nie jestes ! po pierwsze klamie po drugie to noralne ze jestes zazdrosna ale o przeszlosc nie mozna byz zazdrosnych bo to jest dzial zamkniety, to z toba ma dziecko nie z nia.. wiec z tym wyluzuj

Spokojnie dziewczynoo,ja tez ytak mialam,Moj obecny partenr byl z laska dlugo i ciezko mu bylo zaczac nowy zwiazek,wrecz przeciwnie nie hccial nikogo a tu bam mnie spotkal i mnie bolal fakt,ze o niej na poczatrku mowil itp. Klocilismy sie o nia.........ale z czasem przeszlo mu,po prostu po3ebowal,po3ebowalismy czasu i teatrz jest oki.Zreszta tez sie bardzo denerwowalam jak payrzyl ise za innymi laskami ale ten etap mamy juz za soba i tearz On sie bnardzo denerwuje jak inni sie ogladaja za mna :D