Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ploseeopomoc

on i jego kolezanka/iii pomozcie mi bo ja nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość ploseeopomoc

moj chlopak wybral sie do studium jako stylista/wizazysta ;/;/;/ no i wiadomo same laski.... poznal tam taka jedna ktora jest ze swoim facetem z 5 lat, ona sama ma 19 i zaczelo sie ciagle pisza sobie smsy ja jestem zazdrosna jak nie wiem a on twierdzi ze poprostu ona jest fajna lubia sie i nic wiecej ale ja widze najchetniej bym ja rozszarpala na strzepy ;/;/ nawet zdjecie mu przeslala, nop dla mnie taka laska jest jakas nienormalna, musialam siegdzies wygadac dzieki ;/

o kobiety nie bądź zazdrosna uważaj czy twój kochaś aby przypadkiem nie mysli o soczysto-mięsistej knadze w ustach lub odbycie

Gość gjflghflgfdjkghfdl
badz uwazna....

Gość moim zdaniem... takie panny
takie laski sa chore!!! wim co mowie. sa takie typy kobietek co nawet maja swoich facetow ale musza miec innych kolo siebie bo bez tego by zyc nie mogły. mi moja bratowa zrobiła takie swinstwo ze bym ja zabiła najchetniej.... i dalej nie odjebala sie od mojego meza bo tylu klotniach i bitce (zaluje ze tylko jedna byla). i moim zdaniem ona jest nienormalna i bez obrazy ale wiecej takich kobiet jest. one nawet jak nie chca nic zrobic to ta ciagna zeby czuc sie bardziej dowartosciowane itp. dla mnie takie osoby to zwykle szmaty, bowiace sie uczuciem innych. a swoja droga... kazda zdrada zaczyna sie od poznania... a potem leci...

Gość plosseeopomoc
myslicie?? no to mnie pocieszylyscie ;/ mam ochote zabic ta szmate ja zaczynam powolki juz mu nie wierzyc ona ciagle esy sygn no jak glupia ;( a on sie wcieka na mnie jaka moge byc zazdrosna

Gość plosseeopomoc
?????????

Gość plosseeopomoc
dziewczuyny doradzcie mi jakos prosze bo ja nie wiem co mam zrobic

postaw sprawę kolesiowi jasno... jeszcze raz zobaczysz syg albo smsa od niej i go zostawisz. albo zadziała albo nie. Jeśli nie, to mu na Tobie nie zależy więc po co ciągnąć to dalej....

Gość plosseeopomoc
wam sie tak fajnie gada a ja bym ta szmate zabila nienawodze takich lasek!!!!