NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Rozumiem, że nie jesteś przyzwyczajona, bo to ty jesteś stroną atakującą. Możesz sobie to tłumaczyć jak chcesz W sumie mam cię w du.pie (trzymam się z daleka od "borderów", niech inne się przekonują, do czego są zdolni, co się zresztą już tu wydarzyło, jeśli chodzi o twoją osobę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z was 4 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, salix napisał: A ty też nie wiesz, co to jest hejt? Bo wygląda, jakby kilka osób próbowało na siłę narzucić narrację, że tu się jakiś wielki hejt się na nich odbywa, żenada. Oznajmiła jedna z największych krytykantek i malkontentek, która "zabraniała" innym komentować kogokolwiek, bo zaraz rzucałaś się z ryjem do miecza i innych jak tylko napisali coś nie w smak, i że wielce hejtujooo twoje psiapsi, haha. Żenada to z ciebie, hipokrytko śmieszna. Oczywiście tylko ty, krejzi i eve możecie wiecznie do każdego z ryjcem się rzucać, pseudo-elyto. Inni muszą pisać tak, aby tylko nie urazić świętych krów w waszej postaci. Hahaha. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie, Ewa ogolnie ma naturę romantyczki, lubi takie klimaty. Zresztą dziecko w niczym nie przeszkadza, jak wielu rodzicom. A z eks po prostu wymieniamy się świętami. No i luz. Potrafisz normalnie odpowiedzieć i nie odbierasz tego, jako atak. Szkoda, że króliczka ma inny temperament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, beka z was napisał: Oznajmiła jedna z największych krytykantek i malkontentek, która "zabraniała" innym komentować kogokolwiek, bo zaraz rzucałaś się z ryjem do miecza i innych jak tylko napisali coś nie w smak, i że wielce hejtujooo twoje psiapsi, haha. Żenada to z ciebie, hipokrytko śmieszna. Oczywiście tylko ty, krejzi i eve możecie wiecznie do każdego z ryjcem się rzucać, pseudo-elyto. Inni muszą pisać tak, aby tylko nie urazić świętych krów w waszej postaci. Hahaha. nie wiem kim jesteś ale zgadzam sie w calej rozciągłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Chłop ja odciąga o spędzania tutaj czasu, ale ma Hua do gadania, więc wspólnie spędzają tutaj piątkowy wieczór i dają się wkręcać, jak dzieci menelowi, próbując udowodnić swą zaybistosc i wygryw. Ewka coś tam łapie, ale też nie do końca. Musi tłumaczyć doktorowi zasady gry A teraz podciągnij zasikane gacie i może spróbuj udowodnić kolejną fotą wątłego ciała, że to ty jesteś w tym kurniku facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: A teraz podciągnij zasikane gacie i może spróbuj udowodnić kolejną fotą wątłego ciała, że to ty jesteś w tym kurniku facetem Nie chciałem was denerwować. Przepraszam. Widzę, że zdjęcia zapadały w pamięć. No nie wiem, czy taki wątły. Doktora lewą ręką robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Nie wiem, to dziwne bo mam wrażenie że tu non stop te same osoby siedziały, ciezko było kogoś przegapić. A jakie mialas jeszcze niki przed Pstrokrotką? A kto to pamięta Nieważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Bagienko była spoko, miała czasem jazdy, ale kto ich nie ma Miała u mnie plusa, że wzięła kredyt, coś dołożyli rodzice i sama sobie po swojemu urządzał klitkę. Odcięła pępowinę od rodziców i pracowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A teraz podciągnij zasikane gacie i może spróbuj udowodnić kolejną fotą wątłego ciała, że to ty jesteś w tym kurniku facetem Płaska a ty załóż stanik. A nie zapomniałem że nie masz na co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Miała u mnie plusa, że wzięła kredyt, coś dołożyli rodzice i sama sobie po swojemu urządzał klitkę. Odcięła pępowinę od rodziców i pracowała Dokładnie, ambitna dziewczyna, nie żadna podręczna, i to sie ceni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie chciałem was denerwować. Przepraszam. Widzę, że zdjęcia zapadały w pamięć. No nie wiem, czy taki wątły. Doktora lewą ręką robię Chyba żartujesz To, że salowa dostała orgazmu i wbiła ci się na priv od razu, nie oznacza, że możesz stawać obok dobrze zbudowanych gości, z wysokim wzrostem, dobrze jest jednak znać swoje miejsce i wiedzieć, że kafe to specyficzne miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: A kto to pamięta Nieważne. No to mnie teraz zaintrygowałaś, musze sprawdzić na pierwszym mailu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: No to mnie teraz zaintrygowałaś, musze sprawdzić na pierwszym mailu ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: ???? Na mailu sie zapisuja posty jak zaskubskrybujesz wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Chyba żartujesz To, że salowa dostała orgazmu i wbiła ci się na priv od razu, nie oznacza, że możesz stawać obok dobrze zbudowanych gości, z wysokim wzrostem, dobrze jest jednak znać swoje miejsce i wiedzieć, że kafe to specyficzne miejsce Już pełna powaga. Wierzę ci na słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Już pełna powaga. Wierzę ci na słowo. ona jest bardzo wiarygodna. Tak samo jak z tym milionerstwem "nie jestem milionerem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1396 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Get Out napisał: Wątpię w tą beke, bo my zawsze lubimy się wygłupiać i dla kogoś z boku kto ma kijka w dupce może to być różnie odbierane. Nie było żadnej beki to oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 14 Napisano 9 godzin temu Przecież Malowany jest wysoki, ponad 180 z tego co pamiętam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 213 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, boje sie boga napisał: elcia dala duupy szatanowi bo podobal sie jej jego kuutas i pozniej urodzilem sie ja oczy mam po ojcu Masz trzy 6 z tyłu głowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, big bu napisał: Przecież Malowany jest wysoki, ponad 180 z tego co pamiętam... Ale Gapcio ma 220 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: ona jest bardzo wiarygodna. Tak samo jak z tym milionerstwem "nie jestem milionerem" Tak jak leżak. Ja mam na dachu prywatny helikopter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Na mailu sie zapisuja posty jak zaskubskrybujesz wątek Tego nie wiem, bo nie pamiętam jakiego użyłam do założenia konta i nigdy nie dodaje żadnego tematu do obserwowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: ona jest bardzo wiarygodna. Tak samo jak z tym milionerstwem "nie jestem milionerem" Wciąż nie pokazałaś tych screenów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Masz trzy 6 z tyłu głowy? Elcia fajnie było kiedyś, cnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie boga 2 Napisano 9 godzin temu mam robaki w duupie i mnie caly czas podrazniaja tak ze lapie agresora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, big bu napisał: Przecież Malowany jest wysoki, ponad 180 z tego co pamiętam... Ale doktor wyższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Już pełna powaga. Wierzę ci na słowo. Nie musisz, masz lustro i pewnie nieprzypadkowo uderzyłeś z fotami właśnie w miejsce pełne takich salowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Ale Gapcio ma 220 Nie, Kuweto, mam ledwo 185. Zapisz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1396 Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, taka_pokraka napisał: A zauważyłyście, że ona potrafi cisnąć suptelna ale jednak bekę, z tych których przed Wami broni? Zwłaszcza gdy na forum jest Chwilunia Nie wiedziałam że umiem cisnąć subtelną beke człowiek się całe życie uczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie wiedziałam że umiem cisnąć subtelną beke człowiek się całe życie uczy Ty przynajmniej napisałaś poprawnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach