Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alu

pomóżcie! prezent dla tesciow

Polecane posty

Gość alu

od kilku mies jestem ich synową. Nie wiem co im kupic na prezent pod choinkę. Macie jakis pomysł? pomozcie plizzzzz

też mam teściów (od września) i myślałam , żeby kupić im frytkownice...oglądałam fajne na allegro, a mężowi pomysł się spodobał :)

Gość alu
pościel to nawet dobry pomysł :) filizanki odpadają, bo niedawno mieli imieniny (prawie w tym samym dniu) i juz im kupilam sliczne szklaneczki. Frytownice mają. A moze macie jeszcze jakies pomysły?

może są działkowcami to coś z ogrodnictwa.. Ja pozamawiałam dla mojego ojca...różne fajne roślinki jest nawet taka która rusza listkami :) ...tańczący kwiat

Gość oj...
Oj... tez mam problem. Moim ciezko dogodzic!! Kupiłam ładne szklanki w tamtym roku to leza nadal zapakowane w szfce, figurka aniołka w szafce, reczniki pewnie by tez tam lezały, frytkownac odpada bo jedzenie z niej nie jest zdrowe. Kuźwa nie wiem co!

Gość oj...
kapcie dostali jak wrocilismy z Zakopca :)

Gość Marosza
Pytona;)

a Twój mąż to swoich rodziców nie zna, że nie moze sam wymyślić co by się im spodobało?

Gość oj...
no zna zna ale sama ma problem by im dogodzic!

Gość moi kiedyś dostali od nas
1.pościel 2.kosz z winem i słodyczami

najbardziej uwielbianymi prezentami są takie co to dekorują wnętrza mieszkań w guście ofiarodawców :P :P :P

Gość oj...
Alkoholu nie piją, śłodyczy nie jedza! 😠 Mówiłam ze trudno im dogodzić :P

Gość alu
mój mąż to nigdy nie wie co kupic... On za bardzo niczym w domu sie nie interesował, bo od kilku lat miał bardzo angażującą prace i tylko tam spał :o wiec na jego pomoc nie mam co liczyc

moi dostana odtwarzacz dvd, ale ja nie mam problemu, bo sami zdradzili czego im brakuje

Gość moi kiedyś dostali od nas
moja droga ja mam teściów już 8lat i posłuchaj opinii starszej jak sadzę:P koleżanki: teściowej to ty możesz nigdy w życiu nie dogodzić i olej to:P i nie staraj się na siłe;)

Gość alu
hehe :) wiem :) ale jak na razie nie mam co narzekać na tesciów ;)- oby tak pozostało hihi

Gość oj...
a ile kosztuja takie pojemniczki???

Gość puk pak
Kup im kobre królewską. I spkój mieć będziesz. tylko musi być bardziej jadowita niż teściowa. A teściowi jaguara. Jak będzie mu łem odgryzał to będzie dopiero widok

Gość tesciowej mozeszkupic
cos z bizuterii: podpatrz jaka nosi i kup cos w tym stylu dla tescia np elegancki szlik: z cinko tkanej welny wazne zeby bylo dobrej jakosci i dykretne

Oj... skoro wiesz, że wszystkie twoje prezenty leżą w szafce, bo teściowej się nic nie podoba, to co się dziewczyno wysilasz? Kup cokolwiek, przecież to i tak wyląduje w szafce! :p Jak kupione przez ciebie, znaczy, że be! Zestaw dobrych herbat albo kaw w małych puszeczkach albo w szatułce, albo jeszcze jakoś inaczej fikuśnie opakowanych, w herbaciano-kawowych sklepach mają takie rzeczy. Jeśli któreś pali - elegancką zapalniczkę. Jeśli mają jakieś upodobania literackie albo hobbystyczne - książkę na ten temat. Najlepiej wydanie lux, w twardej oprawie. Zestaw ładne pióro+długopis. Bardzo neutralne. No chyba, że to za małe, a oni i tak ledwo sylabizują :p Portfel. Elegancką pościel.