Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabuchnaaaa21

gdy facet NIE moze dojsc??????!!!!!!!

Polecane posty

do tralala lala problem mojego faceta jest z lekka inny, on bardzo szybko sie podnieca, szybko ma wzwod, tylko po kilku ruchach we mnie mu sie \"kurczy\" :( a moze jakas specjalna pozycja?? co ja mam robic?? chce zeby sie cieszyl z seksu tak jak ja, zeby odczuwal taka przyjemnosc jak dawniej:(

Pierścień na penisa. Utrudni odpływ krwi i utrzyma wzwód. Tylko po 20 minutach trzeba go zdjąć chociaż na chwilę, żeby mu się krzywda nie stała.

dzieki perla :) w koncu jakas normalna odp i cos sensownego teraz musze to w jakis delikatny sposob zaproponowac

Nie proponuj. ;) Kup pod choinkę w charakterze zabawnej niespodzianki dla Was dwojga.. Są różne, również takie z nakładeczką zwiększającą doznania u kobiety. Może lepiej taki, żeby myślał, że to o Ciebie chodzi i ogólnie o urozmaicenie. ;) A potem, jeżeli nie skończy, to możesz mu pomóc łapką i ustami. Miłej zabawy. :)

Gość Normalny_facet
Pierscien, tez mi rada! To wina psychiki. Moze powinniscie sprobowac czegos nowego, innych pozycji, urozmaicen. Wg. mnie 1.chlopak sie troszke nudzi, przykro mi to mowic... 2.moze sie czegos boi, bo po wlozeniu zaczyna o czyms myslec strsujacym i mu mieknie. Kochacie sie z prezerwatywa czy bez? Jesli bez to moze boi sie ze zajdziesz w ciaze(?) 3. moze to byc z gola inny problem Najlepiej o tym z nim pogadaj ale delikatnie, to bo drazliwy temat.Pamietaj!

do normalny facet :) nie sadze zeby sie nudzil,jesli facet sie nudzi to raczej nie chce sie kochac kilka razy dziennie co do stresu z powodu wpadki to tez raczej nie to, bo biore tabsy

Gość Normalny_facet
Domyslam sie ze bierzesz,ale to nei znaczy ze on wierzy w ich skutecznosc, albo to problem zaufania. Nie wiem, ja nie mam problemow z utrzymaniem erekcji(przynajmniej taka krotka erekcja jak opisujesz), i nie slyszlaem o przypadku wynikajacym z jakiejs choroby czy czynnikow fizycznych. Ale sadzac po tym co piszesz, wczesniej tak nei bylo. stad sadze ze to sprawa psychiki. Ale oczywiscie moge sie mylic, to tylko przypuszczenia. Pozdro. Kochajcie sie i badzcie szczesliwi:)

Gość Normalny_facet
ROmek, masz odjechane pantalony. Tez chce miec takie ;-)

Gość eeeeellllllaaaaaelaaa
moze jeszcze jakis facet sie wypowie??????????????????????? u mojego bylego faceta po 2 miesiacach znajomosci sie pojawily tego typu problemy :( nie moglismy sobie z tym poradzic ja probowalam wszytstkich sztuczek i nic a ja lubie sex no i sie rozstalismy ale wam tego nie zycze

Gość Taki Jeden..
Witaj Zabuchna ! miałem bardzo podobnie , i nie była to u mnie żadna " Fizyczna"niedyspozycja.. Miałem tak po zmianie Kobietki , z wczesniejsza byłem ponad 3 lata , znalismy sie na wskros , darzylismy sie zaufaniem w wyrku nie była zadnego tabu był poprostu ogień nawet kilka razy dziennie ... Bylismy tak dopasowani że ho ho ;) , dokładnie wiedziała czego mi trzeba i działało to oczywiscie w dwie strony :] Ale tak się stało ze się rozeszlismy i poznałem mojegojedynego, wikwintnego Potworka :P. Po jakimś czasie zaczelismy się kochać ;) No i na moje Nieszczescie ( chcacy - niechcący ) miałem poprostu takie drastyczne porównanie , między takimi relacjami wyrkowymi zbudowanymi na wieluset godzinnych zabawach, a z drugiej własnie strony była moja Kobietka której ciało i potrzeby dopiero poznawałem , co działało oczywiscie w druga stronę ( z naciskiem na tą opcję ) :P Dodam tylko ze nie wszystkie pary sa do siebie zawsze tak na 100% fizycznie dopasowane , trzeba się siebie uczyć ;) U nas to akurat było tak , ze to ze mna był kłopot .... nie mogłem dojść ... ale za to byłem bardzo chwalony za czas czas. Bo z nikim przed tem nie kochała się tak długo :) Teraz mamy juz za sobą poł roku znajomości , sporo sesji wyrkowych ;) i jest juz duzo zaje mega KOSMOS :). Ja zawsze staram się Jej robic dobrze tak jak tylko potrafię ... lubię jak mi się zwija na łożku :P , a Ona robi mi tak samo :P I tylko powiem na koniec ze jak facet zawsze kończy to nie zanczy ze ma zawsze " KOSMOS" , to tylko znaczy ze skonczył. A zeby miał kosmos to trzeba się dotrzeć , rozmawiać ze sobą i cwiczyć , ćwiczyć i ćwiczyć - to działa w dwie strony .... Pozdrwaiam i nie kupuj mu zadnych pompek :P

cholera znowu to samo niedawno poszedl, bylo tak ze ochhhhhhhhh i achhhhhhhh i nagle... :( poradzilam sobie raczka.... no ale przeciez tak nie moze byc za kazdym razem :(