Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

mam faceta maminsynka!!

Polecane posty

dopiero niedawno to odrkrylam..nie poszedl na impreze swojej bylej klasy bo mama chciala zeby z nia ciasta piekl,jezdzi z mamusia kupowac jakies rzeczy, mamusia dzowni to on rzuca wszystko i biegnie odebrac(ja czasem jak dzwonie to wcale nie odbiera) i pelno innych przykladow, az mi sie pisac nie chce. on ma 21 lat a zachowuje sie jak dziecko.ja chyba potrzebuje juz mezczyzny, a nie chlopaczka.on nie mysli o wspolnym mieszkaniu itp, bo nie mamy kasy, ale nie mysli jak by ja wykombinowac(chociaz ja mam kilka madrych pomyslow) ale co tam.jestesmy razem prawie daw lata, ale nie wiem czy powinnismy jeszcze byc..co mam zrobic..:(

Gość masakra ale coz
21 lat to niestety dla facetow bardzo maminsynski wiek, mimo ich przekonania i zapewnien o swojej dojrzalosci hehe. ma-sa-kra

no moze i tak, ale ja sie czuje zbyt dojrzala zeby patrzec na cos takiego,nie bede czekac 5 lat zeby on wyrodoslal.a poza tym widze coraz bardziej jak sie roznimy temeramentami w lozku, on prawie inicjatywy zadnej nie wykazuje, a ja jestem istan burza pod tym wzgledam:/

Gość facet__
Dora20 Tobie jest potrzebny facet dojrzały, czyli taki jak ja, 27-letni, absolutnie nie mamisynek :)

no to ja tez wiem.ale nie chce przekraslac 2 letniego zwiazku tak od razu, musze to wszystko przemyslec itp.moze z nim pogadac? tylko jak..?

Wiesz Dora ,wiek nie ma tu nic do rzzeczy,moj ma 30 lat,ale taki maminsynek,niedoopowiedzenia.

Gość gryzlica
współczuję pzrerabiałam to. MASAKRA!!!! Wiem co czujesz. Mój związek się przez to rozpadł - w dużej mierze przez to.. Ale u Ciebie sie moze zmieni. Powodzenia