Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne to ale

MAM KOLEZANKE KTÓRA MA 25 LAT I NIE PRACUJE JESZCZE

Polecane posty

Gość ale jesteś walnięta
przecież właśnie nie ma czego zazdrościć. Jej rodzice przecież nie będą żyć wiecznie i kiedyś może mieć poważny problem. Na pewno jest jej wstyd że nie pracuje jak jest w towarzystwie, bo prawda jest taka że to jest społecznie nieakceptowane, że ktoś nie pracuje ot tak bez powodu. Ludzie się dziwią temu, uważają kogoś takiego za pasożyta.

Gość pluszsssssssssssss
też mam 25 lat waśnie skończyłam studia zaoczne i cały czas jestem na utrzymaniu rodziców i co z tego skoro moich rodziców jest na to stać nie mam na razie ani faceta ani dzieci które bym musiała utrzymywać więc po co mam pracować, dobrze mi z rodzicami , a po zatym moja mama jest chora i ja niestety musze być w domu z nią zresztą ja nie musze sie realizować w pracy a jak już będę miał założyć rodzinę to z ffacetem zaradnym życiowy który utrzyma i mnie i dzieci bo ja chcę wychowywać swoje dzieci będąć z nimi cąły czas w domu i nie uronić ani chwiliki z ich wychowania i wzrostu a jak na coś mi potrzebne piędze to zawsze znajduję jakiś sposób by dorobić choćby sprzedaję ciuchy na allegro i z tego zawsze mam na własne potrzeby dach nad głowa na razie mam u rodziców, jeść tez dostanę, jak mi potrzebny jakiś powazzniejszy ciuch to zawze mi dołożą jak mi brakuje i jest gites nie mam zamiaru zabijać się po 10 -12 godz w robocie np w jakimś supermarkecie tylko po to żeby potem zrzędzić tak jak ty

Gość smutne to ale
podszywy są jebniete bo ta kolezanka nie jest bogata własnie wiecnie pierdolcie.

Aj zazdrosna jesteś i już :) a co kogo to obchodzi.W końcu to jej rodzice na nia łoża a nie Ty

Gość kakaaaaa
jamam 24 lata i nie pracuje jeszcze a studiuje zaocznie:(

Gość ale mi problem
mam 23 lata i nie wybieram sie do pracy, bo nie musze!!!

Gość kurde ja mając 25 lat
byłam bezrobotna. Rozpaczliwie szukałam pracy i nikt mnie nie chciał przyjąć. Byłam na utrzymaniu rodziców. I znam takie cipy jak ty pytające mnie za każdym spotkaniem czy znalazłam wreszcie prace i ich nieakceptujące spojrzenie. Z tego powodu odciełam się zupełnie z życia towarzyskiego i wpadłam w depresje. Przez takie cipy jak Ty!!! Dobrze że teraz mam wreszcie pracę i mogę splunąć na takich pseudoznajomych, którzy potrafią tylko człowiekowi dokopać.

Gość DF4
to prowokacja, nie ma na swiecie az tak zawistnych ludzi :(

Gość a kim ty jestes żeby
mówić innym co powinni robic i jak żyć...

Gość Bow
"kurde ja mając 25 lat" - mam tę samą sytuację :( tylko, ze ja pracy nadal nie mam. Ciagle tylko slysze, ze nie chce mi sie pracowac, ze leniem jestem, itp. a ja chce pracowac, tylko nie moge znalezc pracy. :(

Gość smutne to ale
zostane kurwą i bede mić wszystko!

ty juz jestes k... ale nie taka co cialo sprzedaje,taka w prawdziwym slowa znaczeniu!

Gość kakaaaaa
spadaj

ale co cię to autorko tematu obchodzi? ty masz swoje życie, ona swoje. Nie znasz jej na tyle żeby wiedzieć jak u niej naprawdę wygląda sytuacja; masz czas na złośliwe i zawistne ploty, poświęć go lepiej na coś pożytecznego, zrób paczkę gwiazdkową dla domu dziecka a nie nadawaj na \"koleżanki\" (bo właściwie jaka to koleżanka skoro nie masz dla niej ani grama szacunku) nie siedzisz w jej skórze, nie dajesz na nią kasy- więc zabierz się za swoje życie kobito, bo ci przemknie między palcami :O

moja bliska kolezanka tez ma 24 lata i nie pracuje...i wcale jej tego nie zazdroszcze...przez jakis czas sama siedzialam w domu i wiem ze mozna dostac na glowe...teraz od 3 lat pracuje i za nic nie chcialabym znów wrocic do siedzienia w domu...mojej kolezance sie poprostu nie chce...zawsze znajduje jakies wymowki...a to zima i zimno komu sie chce wychodzic z domu, a latem sa wakacje i przeciez trzeba odpoczac...nie rozumiem tego troche bo to przeciez dorosla kobieta i zamiast zajac sie swoim zyciem to woli siedziec w domu i baki zbijac...ale nie wtracam sie bo to jej zycie...kiedys próbowalam jej pomóc ale teraz juz nie, bo kilka razy poprostu olala to...

Gość desperatka_
ja juz od 3 miesiecy szukam roboty nawet jakiejkolweik sensownej i caly czas slysze od matki ze jestem gnoj i nie chce mi sie roboty szukac co z tego ze chodze na rozmowy wysylam cv i listy jak nadal siedze w domu i do tego bliska w koncu osoba non stop doluje mnie i doprowadza do zalamania

Gość ewulkaW
ja mam 24 lata i też nie pracuje, bo nie muszę i to jest powód żeby wyzywać ,, niech zdechnie suka''-do autorki topiku.

Gość jagoo
ewulka to nie jest powód by wyzywac...ale wiesz co za kilka lat jak zechcesz pojsc do pracy to mozesz miec problemy bo nie bedziesz miala zadnego doswiadczenia

Gość zazdrosc nie zna granic
autorka topiku jest zalosna , co cie obchodzi ze ktos nie pracuje? przeciez tez mozesz siedziec na czterech literach i nic nie robic, widac nie masz sie czym zajac

Gość jjjjjjjjja
taaaaaaaa...akurat jest czego zazdrościc nie ma co...

ja w pazdzierniku skonczylam 24, jestem na piatym roku studiow technicznych, niepracuje ( bo moja doba musialam by trwac 48 godzin) i dobrze mi z tym :) mieszkam z rodzicami, nie mam dzieci :)

Ja mam taką koleżankę, która nigdy nie pracowała , ma 31 lat i nie ma bogatych rodziców. Za to ma sponsorów, których puszcza w skarpetkach. Głównie wszystko przejadają, ubierają się i wożą furami. I następny proszę.... Dorobiła się już 2 dzieci przy tym

Gość ona28lat
ja mam prawie 29 lat i nie pracuję. jak miałam 25 to szukałam pracy, ale po paru porażkach się załamałam. nie mieli etatów albo odpadałam w rozmowach. potem już nie szukałam. mam męża , nie mam dzieci, zrabiam trochę na allegro ale to mało. nie wiem czy zacznę znowu szukać, bo bez doświadczenia, małe szanse. poza tym mam strasznego doła i tak dzień w dzień. i to nie są wymówki - bo smutasa NIKT do pracy nie przyjmie, nikt normalny. może ta koleżanka też tak ma.. co ? poza tym nie twoja sprawa, tak mi się wydaje. zajmij się sobą!

Gość oby takich
cip jak autorka było coraz mniej. to jest masakra żeby się wtrącać, czemu ktoś nie pracuje, żeby zazdrościć albo wykluczać z towarzystwa, krzywo na takich patrzeć. to są zwykli ludzie, jak Ty. cholera rzygać się chce jak sie czyta takie topiki. ..25 lat i nie ma pracy..blabla..a co w tym ku...wa dziwnego ??????? w dzisiejszych czasach tak jest !!!!

Gość GVX
" bo smutasa NIKT do pracy nie przyjmie, nikt normalny" racja. Tylko jak sie szuka pracy, to po kilku porazkach przychodzi smutek i spada pewnosc siebie. I wtedy tym bardziej pracy nie mozna dostac :(

Gość no tak...
ale przeczytaj sobie pierwsze wpisy na topiku "niech zdechnie ta suka". Nie chodzi o to by machać ręką, ale właśnie by traktować bezrobotnych zwyczajnie, chcesz to pomagaj, nie pomagasz, to zajmij się sobą, a nie zakładaj idiotyczne topiki. Ja kilka lat temu bym się załamała takim topikiem, a dziś mnie szlag tylko trafia, idiotka autorka.

Gość kaska to ty
???

Gość ona28lat
Do GVX Własnie o tym piszę. Dlatego nie ma co się dziwić, że ludzie nie mają pracy. Takie są czasy. Niektórym się udaje i bardzo fajnie a inni łatwo się poddają. Ja z natury słaba jestem, więc długo czekać nie trzeba było, szybko wpadłam w depresję, a raczej jej kolejną fazę, bo smutna byłam zawsze - dlatego wątpię czy kiedykolwiek będę pracować. Nie wystarczy chcieć.