Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

llewella

Agito.pl

Polecane posty

czy ktoś kupował coś w tym sklepie internetowym? chcę kupić aparat cyfrowy i zastanawiam się czy zakupić go przez internet? proszę o rady!

I to za pobraniem było. Płacąc przelewem za kuriera płacisz 9,50 zł. Dostawa ekspresowa. Drukarkę zamówiłem jednego dnia rano, następnego popołudniu dnia była już u mnie :D

ja kupowałam cyfrówke; kosztowała ponad 1000zł więc transport był gratis; jak najbardziej polecam ten sklep - zero problemów! :)

ktoś jeszcze? proszę bardzo mi na tym zależy bo wolałabym nie utopić kasiurki! plissss

swoją droga niedługo kupuje nagrywarke i najprawdopodobnie również w agito :)

Ja też polecam agito, kupowałam tam niedawno cyfrówkę za ponad tysiąc zł, więc dostawa za darmo. Firma się spisała, gorzej z kurierem, który przetrzymywał przesyłkę przez cztery dni (UPS). Ale sklep moge polecic z czystym sercem.

a co do jakości sprzętu, też nie mam nic do zarzucenia - karta gwarancyjna oczywiście dołączona, podbita, instrukcja w języku polskim, wszystkie opisane akcesoria na miejscu - dodatkowo w pudełku karta pamięci (zamówiona odrębnie)

Gość ja co prawda tylko płyty CD
kupowałam ale raczej zadowolona jestem, dostawa dośc szybka i ogólnie ok

kupowałam od nich słuchawki do kompa ;-) super są i wszystko w jak najlepszym porządku z tym sklepem.POLECAM ;-)

Gość User34
Proponuje poczytać opinie sklepu na opineo.pl, a jak będziecie kupować jeszcze przez portal rabateria.pl to dostaniecie dodatkowo 1% cashbacku. Ostatnio kupowałem na agito radio samochodowe, to w media markt nawet nie słyszeli o takim modelu.

Gość ybbbb
Przez ostatnie dwa lata zrobiłam u nich zakupy łącznie na jakieś kilkanaście tysięcy. Polecam.