Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulka82

dlaczego oni zdradzaja w tak perfidny sposób??

Polecane posty

a myślisz że tak łatwo przyznać się do bledów??jak ty byś zdradziła to odrazu poleciałabyś do swojego faceta i powiedział wiesz kochanie dzisiaj ci e zdradziłam??????????????

Gość albo to prowokacja
patrz na post wyzej dobra rob jak chcesz tylko nie placz potem

Gość madryktos...
to powiedz mi moja droga asiulko co to znaczy ze go kochasz ?????????????????to bardzo proste pytanie :)

Gość hihihihihihihahahahahahah
umarłam, jak przeczytałam wpis ginekologa na pierwszej stronie :D świat zwierzęcy tez nie pisze, nie czyta, nie pierze, nie studiuje :P piękne doprawdy :D...i jakie wygodne...od jutra nie gotuję obiadów, bedziecie wsuwac na surowo :D

Gość _kobra
umarłam, jak przeczytałam wpis ginekologa na pierwszej stronie :D świat zwierzęcy tez nie pisze, nie czyta, nie studiuje :P bardzo wygodne wyjaśnienie :P dla mnie też... od jutra nie gotuję...wsuwajcie sobie na surowo :D

Gość ale szał to już nie sex jednak
dlatego, że mają do czynienia z głupimi, przywiązującymi się do penisów kobietami, a nie takimi, które cenią się wysoko; zanim pójdą się rżnąć, najpierw poznają człowieka :P

Gość swiat oglupial
wszystko to marnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma swietosci, nic nie jest swiete, milosc nie istnieje wsrod ludzi - to wymysl ludzkosci, ktora powoluje do zycia co chce i wszystko co chce usmierca! ....ciekawe co robiliby ludzie jakby im wszystko odebrac.....i....zostawic w samych majtkach w lesie....... ciekawe czy zastanawialibyby sie wtedy nad tym kto i ile razy ich zdradzil?....ciekawe czy mieliby na to czas .....? naprawde wszystko co wymyslili ludzie to marnosc nad marnosciami....

Gość swiat oglupial
wszystko to marnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma swietosci, nic nie jest swiete, milosc nie istnieje wsrod ludzi - to wymysl ludzkosci, ktora powoluje do zycia co chce i wszystko co chce usmierca! ....ciekawe co robiliby ludzie jakby im wszystko odebrac.....i....zostawic w samych majtkach w lesie....... ciekawe czy zastanawialibyby sie wtedy nad tym kto i ile razy ich zdradzil?....ciekawe czy mieliby na to czas .....? naprawde wszystko co wymyslili ludzie to marnosc nad marnosciami....