Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noworoczka

Jakie macie postanowienia na nowy rok?

Polecane posty

Gość przepraszam za smiech___
-WALCZYĆ ZE STRACHEM PRZED LUDŹMI- TO DOBRE I CIESZE SIĘ ŻE NIE TYLKO JA TO CZUJE -OLEWAC WIĘCEJ PROBLEMÓW- PSEUDO PROBLEMÓW -NIE PRZEJMOWAC SIĘ PIERDOŁAMI - NIE BYĆ MAŁOSTKOWĄ masło maślane, te 4 punkty są jak jeden punkt ;) :)

Gość przepraszam za smiech___
11 przykazanie? co masz na myśli?

Gość Ann40
Zakochać się :-) i razem: 1. zobaczyć kwitnące krokusy w Dolinie Chochołowskiej, 2. 3 dniowy spływ kajakowy po Krutyni 3. zdobić Szpiglasowy Wierch (lub inny ponad 2 000 m.n.p.m) 4. objechać rowerem Zalew Sulejowski - 67 km 5. spędzić tydzień pod namiotem

Gość gość
Optymistką jesteś :-)). Wolnych, inteligentnych i pogodnych mężczyzny nie ma ...wyciągnęli ;-)

Gość gość
Optymistką jesteś :-)). Wolnych, inteligentnych i pogodnych mężczyzny nie ma ...wyginęli ;-).

Gość gość
dużo biegania, an tyle, żeby 11.09 przebiec PKO Wrocław Maraton

Gość gość
Znaleźć mądrego, przystojnego i zabawnego faceta to pierwsze postanowienie, ale chyba mało realne :D Dlatego mam też inne. Chcę skoczyć ze spadochronem i polatać dronem. Po tym jak pierwszy raz latałam w tunelu aerodynamicznym w Lesznie podoba mi się każda atrakcja związana z unoszeniem się w powietrzu, lataniem.

Gość gość
Chciałabym schudnąć trochę chorowałam i mam za dużo kilogramów mimo młodego wieku. Nadwaga przeszkadza mi również w spełnieniu mojego marzenia.. chciałabym polatać w leszczyńskim aerotunelu. Trzymajcie za mnie kciuki, jak nie schudnę to będe musiała iść na operację zmniejszenia żołądka..

Gość gość
Ja mam postanowienie że w końcu zadbam o siebie i schudnę kilka kilogramów. Niedawno zaczęłam współpracę z www.dietaeco.pl. Mam indywidualnie rozpisaną dietę i niedługo będę mogła się pochwalić pierwszymi rezultatami ;).

Gość gość
Mam takie postanowienia: - bardziej dbać o siebie, sój wyglad i zdrowie bo nie jest z tym zle ale mogloby byc lepiej, - zdac prawo jazdy, -znaleźć pracę, - nabrac pewnosci siebie, - byc moze nzaleźć nową miłośc, - wyleczyc sie z depresji i nerwicy natrectw jakos - dbac bardziej o porzadek - byc bardziej zorganizowana