Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczekkk

witaminy FEMINATAL- co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość pytajniczekkk

Biorę je od kiedy tylko dowiedziałam się o ciązy-zapisal mi oczywiscie lekarz:) Jednak z tego co sie orientuje, to na rynku farmaceutycznym jest ogromna ilość tego typu preparatów. Która z Was go brała i czy jakie macie o nim zdanie? Aha, jeszcze jedno głupie pytanie. Trzeba dodatkowo łykać kwas foliowy? Bo feminatal go przecież zawiera. Pytanie tylko, czy tyle wystarczy??

ja brałam feminatal w ciezy i jeszcze łykam .... zadnych efektów ubocznych .. dobre samopoczucie ...wysoka hemoglobina -- same plusy .... duze piguły najlepiej zazywac w stałych porach przy obiedzie .... cena ok 30 zł za 60 szt

Gość pytajniczekkk
Acha---> ja to je łykam o różnych porach i zwykle nie w trakcie posiłku. Po prostu często zapominam :( mam nadzieję, ze mi to nie zaszkodzi :P Tak w ogóle to oglądnełam sobie twoje fotki. Masz śliczną córeczkę i przystojnego męża :) Gratuluje! Za pół roku mam spodziewam się bawic swoje dzieciatko :)

Gość pytajniczekkk
Za pół roku spodziewam sie bawić wlasne dzieciatko, mialo byc :)

Gość pytajniczekkk
dzięki 🌻

Ja jestem w 4 miesiacu ciazy biore te witaminy od poczatku ciazy ale lekarz dodatkowo kazał łykac kwas foliowy podobno sa dobre bo zawieraja jod ja wczesniej brałam przez kilka dni Prenatal Classic ale lekarz powiedzial ze nie zawieraja jodu i przestałam je łykac