Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -judytaa-

Nad jaką cechą charakteru teraz pracujecie?

Polecane posty

Gość -judytaa-

Cześć, chcaiłabym zmienić trochę swój charakterek, ale samej tak jakoś cięzko, moze ktoś się pzryłączy? Brakuje mi przede wszystkim pewności siebie, objawiai się to tym,że unikam kontaktów z ludźmi-zwłaszcza obcymi. jak mam o cos spytać obca osobę to wole wcale nie pytać itp... pomózcie jak temu zaradzić? jakie ćwiczenia zacząć,żeby był dobry skutek....

Gość -judytaa-
dziekuje.... przyznam,ze z tym też zawsze mialam ogromny problem

Gość karola1973
pomyśl,że kazdy człowiek jest dokładnie taka sama istota jak Ty- podobnie odczuwa,przezywa i ma problemy. Wyobraź sobie,ze osoba, która masz spytac o godzinę to własnie ty sama!!!! Siebie sie nie musisz obawiać. Do dzieła!!!!

Gość karola1973
Judytko ile masz lat? bo weiesz duzo tez zalezy od wyglądu,sposobu ubierania sie itp......

Gość -judytaa-
mam 33 lata

Gość chcialbym byc skurwysynem
a nie takim gosciem jak teraz ktoremu wszystkich szkoda

Gość przestań
nie przesadzaj, buycie miłym i dobrym tez ma swoje zalety, chociaz ja bym chciała umiec mówic stanowczo : NIE pewnym osobom. ale niestety nie potrafie, chyba wezme sie za sibie!

Gość -judytaa-
ja bym chciala: wejsc do sklepu , głosno powiedziec czego potrzebuje.... iśc do urzędu załatwiać różne sprawy bez skrepowania.... pojśc do szefa i powiedziec co mi pasuje a co nie i spytac czy moze sie jakos do tego ustosunkować.... w kazdej sytuacji miec cos do powiedzenia, a zwłaszcza wtedy gdy ktos "na mnie jedzie".... wiecie co mam na mysli, takie traktowanie z góry... i wiele,wiele innych...... ech....................

Gość a31
dużo można zmienić, ale trzeba mieć pewne zasady, jak nie da się być miłym i ktoś to wykorzystuje trzeba go pr\zywrócić do porządku krótko!

Gość a31
staram się być miła ale jak ktoś mi stanie na odcisk potrafię być bardzo niegrzeczna, wpadam w furię, dlatego wolę to pierwsze. W życiu nie da się inaczej a często nie panujemy nad tym co powiemy za chwilę niektórym się należy. Jestem osobą wrazliwą na pewno nie obojetną na innych, ale jak ktos mi podpadnie diabeł we mnie wstępuje.

Gość Ja za to
Bardzo intensywnie pracuję nad głupotą ludzi z forum ale marne mam efekty :O