Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama kierowa

Gdzie zdobyć bilety na bal w wiedeńskiej operze?

Polecane posty

Gość dama kierowa

Ktoś zna jakieś biura czy oraganizacje gdzie mozna zdobyć wejściówki na ten spektakulany bal?

Gość onataliaaaaa
tez o tym marze...ale kosztuje tyle ze pewnoie szkoda marzyc :( zreszta tak samo jak koncert noworoczny w wiedniu, ten co transmituja w telewizji...

Gość mmmoderratorr
e, głupie próżne baby, szlachectwa się kupi

Gość bilety na....
ten bal juz dawno najprawdopodobniej zostaly wysprzedane. kupuje sie je jakies 5 do 6 miesiecy przed tj. lato 2006 na luty 2007. mozesz jednak sprobowac zadzwonic pod ten numer: +43 1 51444-2606 Wiener Opernball 2007: Wiener Staatsoper, 1010 Wien, Ballarten: € 215 Einlass: 21h Eröffnung: 22h powodzenia!!

Gość ewunia25
ja byłam w zeszłym roku. zabrakło mi 20 euro do biletu to zrobiłam laskę panu kasjerowi. czego się nie robi, żeby spełnić swoje marzenia. wiem, piszcie co chcecie, możecie mnie osądzać, ale tych cudnych chwil nikt mi już nie odbierze. było tak romantycznie...

Gość nie wiem co moze byc...
romantycznego na tym balu. a) VIP-owie siedza w lozach b) na parkiecie taki scisk, ze stanc nie mozna nie mowiac juz o swobodnym tanczeniu lub przejsciu do toalet, przed ktorymi staczaja sie walki o miejsce w kolejce. raz i nigdy wiecej. fajniej jest na BONBON Bal albo Balu Immigrantow.

Gość dzisiaj wielki bal w Operze
wszelka dziwka majtki pierze