duzydom 0 Napisano Grudzień 12, 2006 miesiączka = złuszczanie sie nagromadzonych substancji blony macicznejj oraz niezapłodnionej komórki Boże czemu wy tak straszycie te dziewczyny zcemu tyle teraz jest zla na swiecie? jejuuu ja jestem sama w szoku:(:( siudjuje medycyneee chciałabym wszystkim pacjentom jakicxh tylko mam na praktykach podtrzymywac na duchu pomagac im i widze zeee ze czlowiek czlowiekowi pomoc nie moze dziewczyny wiem co mowie w ciazy w dzien miesiaczki zdarzaja sie tylko sporadyczne krwawienia..lub wogole czasem krwawien niema w terminie tylko sa miedzy terminamii oczywiscie w ciazy miesiaczki wogole niema ale zalezy tez od roznych zaburzen np kobiety z zaburzeniami uklladu rozrodczego moga miec miesiaczke ale tak jak mowie to nie jest normalna miesiaczkaaa taka jak nigdy wczesniej czyli np jesli ktos ma miesiaczki bolesne to ta w ciazy bedzie bezbolesna(moze byc terminowa) doslownie malutkie kropelkiii ii obejmuje tylko pare dni nawet nie wiem czy te pare dni sie znajdzie po tym co tu pisza niektore dziewczyny stwierdzam ze chyba jesce nie dorosly zeby prawic takie ardy i moraly na tym forumm i niech mi ktos nie probuje wciskaccc ze miesiaczka w ciazy ejst bo keidys to bylo niepojetee....moja mama przeczytala stad jeden artykul i myslała ze polozy sie ze smiechu:):) nie bojcie sie na zapas:) skoro zluszcza sie blona wsyskie substancje komorka neizaplodniona tez sie zluszcza wiecc albooo miesiaczka jest objawem poronienia albo oznacza to ze wcale nie jestescie w ciazy;) a tak jak mowie krwawienia-zaburzenia hormonalneee lub inne czynniki na to wplywaja a okres opoznia sie z roznych przyczyn a nie z ciazy(oczywiscie rowniez moze) ale stressss to najwiekszy wrog miesiaczki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Grudzień 12, 2006 \"duzydom\" my to wiemyy ale zaloze sie ze jakas napalona baba zaraz tu napisze ze miala przez cala ciaze miesiaczke tak jest bo czytalam wczesniejsze postyyy i wiem jak kobity zdesperowane piszą:P:P:P =)) miejmy je w opiecee:) i miejmy w opiece to zeby keidys one nie musialy polegac na innych a tamci by je tak stresowalii jak tutaj baby stresuja małolaty :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 12, 2006 to jest fakt te baby sa zdesperowane albo czerpia korzysci z tego ze ktos sie postrsuje.....no bez przesady ludzie drodzy kochanii....ktos mi pisze ze uprawial petting stosunku nei bylo np 2 miesiace temu i przez 2 miesiace caly zcas mial normalnie okres to ja sie pytam gdzie to dziecko;] w nerkach ?> nie przezyloby tego a krwawienia w ciazy sa to faktt i to potwierdzaja nawet lekarze ale tylko minimalne krwawionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach