Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciszy

Sliczne modlitwy

Polecane posty

Gość w ciszy

Przynieś każdemu to, czego mu potrzeba Nam, którzy śmiałość mamy Ciebie prosić, wyjednaj naszych grzechów odpuszczenie. Chorym przynieś, Matko, uzdrowieie, Tym, którzy się dobrze mają - wdzięczność i miłość Bożą. Skłóconym daj pojednanie, a tym, co żyją w zgodzie - wytrwałość w niej i stałość. Udręczonym i zniechęconym użycz pokrzepienia. Tym, którzy upadają, daj podniesienie z upadku; tym, którzy prosto stoją, daj trzymać się dobrze, a tym, co są szczęśliwi, daj niech im się dobrze wiedzie. a nieszczęśliwi niech doznają pociechy i pomocy. Kieruj szczęśliwie całym naszym życiem i uczyń nas godnymi jasości Twoich świętych. Wtedy zaśpiewamy dla Ciebie pieśni dziękczynienia na chwałę Twego Syna, który jest Bogiem razem z Ojcem odwiecznym i Duchem Świętym teraz i na zawsze przez wszystkie wieki wieków. Amen. [12.12] 14:11 w ciszy Modlitwa o miłość bez lęku Kładę kres wszelkim wzorcom lęku w moim drzewie genealogicznym. Przejmuję władzę nad każdym rodzajem lęku przed odrzuceniem i niepowodzeniem. Mówię "nie" lękowi przed: wodą, wysokością, ludźmi, sukcesem, niepowodzeniem, tłumem, kobietami lub mężczyznami, Bogiem, śmiercią, wychodzeniem z domu, zamkniętym pomieszczeniem, otwartą przestrzenią, publicznym przemawianiem, lataniem samolotem i bólem. Panie, uświadom wszystkim pokoleniom mojej rodziny, że w miłości nie ma lęku. Tak wypełnij historię mojej rodziny swoją doskonałą miłością, aby odeszła pamięć o lęku. Uwielbiam i błogosławię Cię, Panie. [12.12] 14:12 igwiqcfe a jak ktoś jest innego wyznania to co? ;( [12.12] 14:12 w ciszy "Moja modlitwa w depresji..." Jezu! Ty widzisz kim jestem, jak się miotam, walczę upadam widzisz że sama ze sobą nie daję sobie rady... nie mam już siły nawet klęczeć przed Tobą Wiem że chcesz dla mnie dobrze, a ja chcę być dobra, ale mi to nie wychodzi... Wichury rozrywają mnie od środka a ocean łez wylewa się na zewnątrz. Nie dam rady wstać i iść za Tobą. Nie potrafię sprostać najprostrzym zadaniom dnia codziennego .... Jesteś przy mnie, lecz tego nie czuję. Mówisz do mnie ale ja Cię nie słyszę. Pomagasz mi ale nic nie widzę prócz tego że wokół mnie wszystko się wali ... Boję już o co kolwiek prosic, boję się odzywać a nawet marzyć... Ale jedno pragnienie wyszarpuje się na zewnątrz: Niech znów przed zaśnięciem przytulę się do Ciebie, We śnie spojrzę w Twoje oczy a nad ranem usłyszę jak bardzo mnie kochasz... Amen [12.12] 14:12 w ciszy "Modlitwa o siły" Panie Boże dodaj mi siły i odwagi bym nie stracił równowagi duszy, bo moje serce przez grzech się kruszy. Wejrzyj w moje życie bym dobrze przez nie kroczył, bym nikogo ze złej strony nie zaskoczył. Boże daj mi odwagi i siły bym dla bliźnich był miły, bym dawał innym siebie, gdy będą w potrzebie. Nad tym wszystkim niech czuwa posłany przez Ciebie Anioł Stróż, by moje serce nie przykrył grzechu kurz. [12.12] 14:13 megan1985 ale o co chodzi? [12.12] 14:13 Bykówna Ortograficzna przepiękny temat. Módlmy się. Nie rozmawiam z kretynem!! Najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. [12.12] 14:14 Bykówna Ortograficzna co śmierc wykosi , miłośc posieje. To jest życie. Modlitwy sa śliczne. Nie rozmawiam z kretynem!! Najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Gość prosta sprawka
ładne modlitwy