Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewprawna kucharka

nauczcie mnie gotowac pyszny rosol

Polecane posty

No troszke tłuszczyku może być ale nie zadużo bo rosół wyjdzie tłusty. Naprawde polecam i jak już ugotujesz to się odezwij i zdaj relacje:-) Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość już tu kiedys byłam
żadnej wegety bo równie dobrze można wtedy zrobić z kostki rosołowej ja po prostu bardzo długo gotuję na wolnym ogniu , na początku tylko troche soli , warzywa dodaje po jakiejś 1 - 1 1/5 godzinie i dalej wolniutko. I wychodzi super. Najlepszy na skrzydełkach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość już tu kiedys byłam
nie na samych oczywiście

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gwasz
ehh ale mi zrobiłyście ochote na pyszny rosołek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
do autorki: steki to szkoda na rosol! na rosol moga byle jakie najtansze twardziele, steki najlepiej zjesc w formie pierwotnej - mieciutkie, pare minut i gotowe :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×