Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DSDSDSD

MAM 24 LATA ..BOŻE CODZIEN BUDZE SIE NOCĄ MYSLAC JAKA JESTEM STARA

Polecane posty

Gość DSDSDSD

smutno mi ze nie jestem juz mlodą laską jak kiedyś ..i ze mam juz i aż 24 lata:(chcialbym miec 19 chociaż ..to piękny wiek

Gość gfrter
kazdy musi kiedys umrzec

Gość ty to masz problemy
weź sie rozpedź i walnij głowa w scianę, wtedy dopiero będziesz miała sie czym zamartwiać

Gość kolinnna
Boze , tez tak mam, tez mam 24 i czuje sie staro :(((

Gość to jestes juz stara rura

Gość o_rany
dziewczyny, pora spojrzec prawdzie w oczy... jestesmy dorosle :(

jak nie macie facetow, to przegralyscie zycie. W takim wieku, juz was malo kto zechce. A jak macie wlasne dzieci, to juz w ogole jestescie bez szans 🖐️

Gość o_rany
hihihi no nie żartuj, cale zycie przed nami jeszcze, martwic to ja sie bede po 30stce

no, jezeli jestes bogata, to mooooze kogos znajdziecie ;)

Gość DSDSDSD
ale ja mam faceta

o rany, to ty jeszcze żyjesz??? w wieku 24 lat??? ludzie czy wam się nudzi, nie macie poważnych problemów czy co :O :czesc:

jak masz faceta, to go trzymaj. bo chyba nie chcesz byc do konca zycia samotna :P

Gość o_rany
a ja z napieciem wpatruje sie w swoja pierwsza zmarszczke

Gość o_rany
kiedys taki tekst przeczytalam : budzisz sie w nocy i sluchasz, jak robia ci sie zmarszczki tak tak, z gorki juz ;)

Gość nie przesadzajcie
24 lata- mlody wiek to co ma powiedziec babcia 80 letnia????

Gość Gdzie jest prawdziwa Lalitta**
ja mam prawie 24lata i nie czuje sie staro ani mniej atrakcyjan od 19stek. Dbam o siebie,jestem zgrabna mam powodzenie u chlopakow nawet i tych mlodszych 19latkow:) hehe. A ci mlodsi jak mnie podrywaja i mowie im ze jestem dla nich "za stara" to mowia ze to nie ze chcieli by miec taka laske jak ja. dziewczyny zmiencie swoje myslenie.przeciez jestescie mlode i ladne zgrabne.Co bedziecie mowic jak bedziecie przed 40. teraz jest wasz czas zeby sie bawic i korzystac z zycia a nie myslec jakie jaestescie stare i ze nic nie osiagnelyscie bo calkiem w depreche wpadniecie

porażka... jeżeli będziesz tak myśleć to niedługo będziesz szukać sobie kwatery na cmentarzu.... ja mam 26 lat i uważam ze jeszcze dużo przede mną, nie czuję się staro :)

haha dobre:) ja mam prawie 23 czuje sie jak 17 tka wygladam jak 19tka i nie robie sobie takich schiz:-) jesli ty w tym wieku czujesz sie staro to majac 28 wpadniesz wtakiego dola ze do 33 z niego nie wyjdziesz:( hmm i nie wiem czy wiesz ze lata od 20 do 35 to najlepsze lata w zyciu! po 35 zecznij sie martwic:) i zamiast narzekac ciesz sie zyciem!i zdrowiem jesli je masz! pozdro

Gość cudnie żyć
To musi być prowokacja!Jak w wieku 24 lat można czuć się staro?Ja mam 24 lata i uważam ,że jest to super okres w moim życiu.Potrafię o siebie dbać,jestem coraz atrakcyjniejsza,mądrzejsza i doświadczona ,odkryłam wiele pasji i cieszę się życiem jak nigdy dotąd,mam wspaniałego męża i mieszkanie.Żyć nie umierać!!!!

Ja też mam 26lat i super się z tym wiekiem czuję-wyglądam młodo,mój chłopak ma 22lata i Ci który nie wiedzą jaka różnica jest między nami to nawet nie przypuszczają,że jestem starsza-skończyłam studia i mam fajną pracę-wreszcia mnie stać na to by gdzieś wyjechać i pozwiedzać świat, szaleć co weekend itp.

Gość upii
a jako kto pracujesz jesli moge spytac? i gdie spotkalas swego faceta?

Gość bhdxnejuzehdbdh
lepiej martw sie tym, ze nie masz rozumu i jestes glupia dlatego masz glupie mysli. Wez sie do roboty to przestaniesz sie zamartwiac glupotami a na pocieszenie dodam, ze rozumem nie dotarlas jeszcze ani do 19 roku zycia mimo iz masz juz 24 lata wciaz rozumem jestes dzieckiem

Gość skanska
to nic... ja mam 20 lat i czuje, ze moja mlodosc juz przeminela :/

Gość skanska
glen b no wlasnie wiem, ze takie sa realia i wiekszosc facetow tak woli, wiec czuje sie stara ;)

Gość 007tytus
Proponuję zmienić sposób liczenia... Teraz przeciętna wieku dla kobiet jest chyba 89lat .To w takim razie 89-24=65 Zatem zostało Ci jeszcze 65 lat. Sama oceń czy jesteś stara czy młoda... :-)

Gość skanska
65 lat bycia stara :O