Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

Pomocy !!!! Moi koledzy stwierdzili ze moja dziewczyna jest brzydka .

Polecane posty

Gość jak to zrobic
Duzo rozmawiamy , koledzy mowia ze najlepsze sa dziewice i moja dziewczyna byla dziewica , teraz nie wiem czy taka znajde ale koledzy stwierdzili ze lepsza piekna i puszczalska niz wierna a brzydka gdyz lepiej jesc tort z kolegami niz gowno samemu , tez musialem im przyznac racje , to jest logiczne przeciez no nie ?

Gość tylko...
tak , tak ==> rogi sa najlepsze ;-)

powiedz tak\" kochanie musimy sie rozstac bo moi koledzy uwazaja Cię za brzydką. Ja uważam,że oni sa wazniejsi dla mnie niż Ty. Poza tym nie chce mieć z toba brzydkich dzieci.\" powiedz prawdę i pokaż jej jaki jesteś naprawdę.

Gość jak to zrobic
Sami widzicie ze z kolegami staramy sie wzajemnie wspierac i pomagac sobie , kazdy ma jakies przezycia i doswiadczenia i sie nimi dzielimy . chca dla mnie jak najlepiej .

Gość szkoda słów
ile masz lat?? oby moja córka nie trafiła nigdy na takiego palanta

Gość PROWOKACJA..
a banda inteligentnych inaczej jak zwykle nabrała się aż miło :D autorze, nie pogratuluję Ci, bo tu się ZAWSZE znajdzie ktoś, kto łyknie dosłownie wszystko :)

Gość jak to zrobic
marysia 21 >> NIGDY jej tego nie powiem , za kogo mnie masz , nie jestem chamem i prostakiem zeby takie teksty jej mowic :O

Gość tylko...
Dobrze ,że ja nie mam takich kumpli. A może szkoda ;-) Ochronili by mnie przed złymi decyzjami

Gość człowieku...
co ty piszesz?! czy Ty to czytasz?????lepsza ładna i puszczalska? heheh zobaczymy jakby zaczeła cię zdradzać i opowiadać wszystkim jaki to ty kiepski w łózku jestes i musi szukac sobie lepszych kochanków..nie jestes czasem chory psychicznie?a ktos tu powiedział prawdę ozeń się z jednym z kolegów małzenstwo doskonałe

Gość nocnik80
widzę że kolegów masz elokwentnych, a w necie szukasz porad. Najlepiej poproś nailepszego kolegę, niech w Twoim imieniu tego smsa wyśle...

Gość szkoda słów
znajdź sobie ładną i puszczalską a koledzy będą mieli ubaw i twoją dziewczyne w łóżku

Gość jak to zrobic
Wy mnie wcale nie rozumiecie , to jaka masz dziewczyne , samochod , mieszkanie jest wazne , te rzeczy swiadcza o tobie ile jestes wart , tak mi powiedzieli koledzy .

Gość jak to zrobic
Wy mnie wcale nie rozumiecie , to jaka masz dziewczyne , samochod , mieszkanie jest wazne , te rzeczy swiadcza o tobie ile jestes wart , tak mi powiedzieli koledzy .

Gość szkoda słów
znajdź sobie ładną i puszczalską a koledzy będą mieli ubaw i twoją dziewczyne w łóżku

ale ja uważam Cię za prostaka:-(skoro kumple sa ważniejsi a Ty dodatkowo chcesz swoja dziewczynę okłamac i wcisnąc jej jakis kit typu nie pasujemy do ciebie, myslałem ze to jest miłosc ale sie pomyliłem? kocham cie ale nie moge z toba byc? po co wogóle zacżałes ten zwiazek? mogłes ja najpierw przedstawic kolegom zaciagnąc u nich opini a dopiero po\"konsultacji w sprawach zyciowych\" podjac decyzję czy zaczac zwiazek czy nie.

ale ja uważam Cię za prostaka:-(skoro kumple sa ważniejsi a Ty dodatkowo chcesz swoja dziewczynę okłamac i wcisnąc jej jakis kit typu nie pasujemy do ciebie, myslałem ze to jest miłosc ale sie pomyliłem? kocham cie ale nie moge z toba byc? po co wogóle zacżałes ten zwiazek? mogłes ja najpierw przedstawic kolegom zaciagnąc u nich opini a dopiero po\"konsultacji w sprawach zyciowych\" podjac decyzję czy zaczac zwiazek czy nie.

Gość anitka1
wiecie co teraz to szkoda mi tego chlopaka:( oni mu robia wode z mózgu , nie warto z takimi gdyby byli Twoimi prawdziwymi kumplami akceptowali by to , ze chcesz z nia byc bo jest ci z nia zwyczajnie dobrze , a skoro tobie jest smutno , ze przez kolegow musisz zerwac z dziewczyna to cos tu jest nie tak. To falszywi koledzy! Uwazaj bo jeszcze sie na nich przejedziesz i zostaniesz z niczym! Znam ja juz takich serdecznych kolegow. ... Jesli Tobie sie podoba i jest wam razem dobrze to badz z nia a kolegow olej , znajdziesz kiedys lepszych to kwestia czasu . Zrob cos innego tzn pokaz , ze masz swoje zdanie na ten temat , posmieja sie , posmieja a kiedys przestana i jeszcze przyjda do ciebie . Przemysl to .

Gość srupkiłanka
przecież to jest PROWOKACJA ;)

Gość jak to zrobic
Napisalem cos ale mi nie wyslalo i nie moglem wejsc wiec wytlumacze wam o co chodzi i jak mi powiedzieli koledzy : Takie rzeczy jak samochod , mieszkanie i dziewczyna swiadcza tez w jakis sposob o tobie wiec musza byc ladnie i dobre , tak juz jest . Moze nie do konca sie z nimi w tym zgadzam ale cos w tym jest .

Gość Twoja dziewczyna
pomocy!! moje koleżanki powiedziały że mój chłopak jest gupi 😭 nie wiem co zrobić :O przecież nie mogę zadawać się z kimś kto nie podoba się moim kochanym psiapsiółkom ❤️ co one sobie o mnie pomyślą :(

Jasne, że prowokacja, ale jaka urocza :D I ta żelazna konsekwencja w każdym kolejnym poście! Szlachetna męska przyjaźń, honor i hańba... Prawie Dumas-ojciec :D jak to zrobić== nie nazywasz się czasem d\'Artagnan? :P

Gość jak to zrobic
Na pewno by jej kolezanki tak nie powiedzialy bo nie kazalem jej sie z nimi za czesto spotykac , wie ze ich nie lubie i nie chce robic mi przykrosci .

Gość skoro...
o facecie duzo mówią kobiety kasa i samochód to jakim autem jezdzisz i ile zarabiasz i czy jestes przystojny? czy moze zarabiasz marne 800 zł, masz zadrzewiałego malucha i pryszcze na czole? przyznaj się

Gość Twoja dziewczyna
nie dość że gupi to jeszcze naiwny 😭 ja naprawdę nie wiem co mam zrobić:( śmieją się ze mnie bo on ma jeszcze do tego strasznie dłuuugi nos i mówia że pewnego dnia przyjdę do szkoły bez oka :(

Gość jak to zrobic
Ondyna >>>> muszkieterowie moga byc wzorem przyjazni , w calej ksiaze najbardziej podobalo mi sie jak pozbawiali zycia te dziwke Milady de Winter , zdrada przyjaciela zasluguje na kare 🖐️

Gość skoro...
oj ty egoisto jedny! jej zabraniasz spotykac sie z przyjaciółkami a sam ciagle z nimi gadasz?????????teraz to okazuje sie ze jestes egoista jakich mało. od innych wymagasz a od siebie nic?????? teraz to faktycznie prostak jesteś niech ona otworzy oczy bo nie jestes wart nikogo.