Aagness 0 Napisano Grudzień 12, 2006 j.w. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna z wielu... Napisano Grudzień 12, 2006 Nie. Kiedys tylko jeden dzien poźniej dostałam, ale to było podczas bardzo stresującego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Grudzień 12, 2006 no ja się zaczynam stresować w sumie to jeszcze jutro cały dzień na to mam,ale ostatanio dostawałam we wtorek a nie środę...kurcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Grudzień 12, 2006 nikt tak nie miał? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość he he he Napisano Grudzień 12, 2006 tak , 2 dni nawet bardzo sie balam bo zawsze dostawalam jak w zegarku , o tej samej godzinie a raz lub 2 musilam czekac ponad 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może to było Napisano Grudzień 13, 2006 może się tak zdarzyć, okres ma czas na "przyjście" 7 dni, a ja nawet miałam tak, że w ogóle się w przerwie nie pojawił, może się tak zdarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Grudzień 13, 2006 ok już się pojawił, kurcze denerwowałam się bo mimo,że jesteśmy zaręczeni to już data ślubu i wszystko ustalone...nie chciałabym wyglądać na ślubie jak hipopotam, chyba rozumiecie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Grudzień 13, 2006 pewnie ze rozumiemy. apropos. mi sie tez raz spoznil. wtedy myslalam ze trzeba bedzie slub planowac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach