Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onja

co Was sklonilo do zdrady, Panie i Panowie?

Polecane posty

Gość cukiere
seks i slabosc do mezczyzn :/ moj facet jest leniwy, w dodatku to nie moj wizualny ideal...

my jestesmy ze soba 1,5 roku. bardzo zalezy mi na tym zwiazku dlatego mam zamiar dolozyc wszelkich staran, zeby ta fascynacja trwala i trwala jak najdluzej:)

życzę Ci tego onja :) ja mam w tej chwili mętlik trochę w głowie... widujemy się tylko w weekendy- to takie schematyczne... ale ze względu na brak czasu nie może byc inaczej.. wiem że wkradła się monotonia, mam spokojny związek, wszystko jest przewidywalne- powinnam sie z tego cieszyć bo wygląda to bezpiecznie ale czuję że stoję w miejscu, jestem ograniczona..

a to nie jest tak, ze jak sie widujecie tylko w likendy, to jestescie bardzo siebie stesknieni? u nas tez byl taki czas-bo mieszkalismy daleko od siebie-i nie moglismy w te likendy od siebie sie oderwac:)

no tak było jeszcze rok temu, może zmęczyłam się tym bo to juz trwa prawie 3 lata, to nie jest tak że mam go dość , tylko wydaje mi się że już nic mnie nie może zaskoczyć.. zresztą gdybym mu powiedziała, że zaczynam się nudzić to wiem, że bym go tym zraniła a tego nie chce.. Coraz częściej zastanawiam się nad powiedzeniem, że miłość trwa 3 lata.. :(

no to kiepsko...ale przeciez trzeba zaczac dzialac jak zalezy Ci na tym zwiazku. na pewno jest to do zrobienia i moze byc jeszcze interesujaco, przeciez sa ludzie, ktorzy sa ze soba szczesliwi i sa razem po 20 lat! wiec to jest mozliwe!:)

Gość poczytajcie kochanki
ostatnie strony sa swietne

staram się jak tylko potrafię.. jak go nie ma to myślę sobie że dałabym sobie rade bez niego w życiu a jak jest obok i potem wychodzi to coś we mnie pęka... Rozdarta jestem jakby dwie osoby we mnie były.. Onja a Wy jak spędzacie wspólnie czas? może czegoś zaczerpnę :)

Gość Ci co zdradzili
a po co jesteście (jeśli jesteście) nadal w tych związkach małżeńskich? część odeszłą a reszta? co ich trzyma z żoną/mężem?

Gość the_real_princess_SiSi
a nie wpadliwscie moze na genialny pomysl zeby sie najpierw rozstac?? bezadziejnie postapiliscie wszyscy. jesli rozmowy nie pomagaja, to trzeba sie rozstac a wtedy robcie co tylko chcecie.

Gość Ci co zdradzili
do real nie nie wpdali bo to za trudne jest, łatwiej zdradzić a [potem się zastanowić, ludzie unikają rozwiązywania problemów wolą je potęgować z jakiegoś powodu pozatym wiesz, dzieci, kredyt......pies, kapcie....jak trudno z tego zrezygnować, najlepiej by było zamienić faceta/babkę na nową jednym guzikiem zachowując całą resztę Jednym słowem...LUDZIE LUBIĄ IŚĆ NA ŁATWIZNĘ :-) zarówno zdradzany jak i zdradzający bleee, wewnętrzne fuj

bongo bongo, ja tak pozno odpisuje, bo dostepu do komputera nie mialam. hm...odkad razem mieszkamy, wieczory najczesciej spedzamy na dywanie albo lozku i opowiadamy sobie roznosci albo jakis film ogladamy , w ciagu dnia raczej kazde ma swoje sprawy, czasami wybieramy sie do miasta-ostatnio chodzimy na mecze siatkowki i koszykowki:D no i kochamy sie namietnie calkiem czesto;)

Gość czincia
Witaj onja. Postanowilam znalesc Twoj topik na uczuciowym, bo chcialam cie przeprosic. Robie to tutaj , a nie na erotycznym, bo autorka topiku zniknela, wie po co bede sie tam pchac. Strasznie mi glupio , wierz mi , musialam zle przeczytac , to o tym kochanku(chyba zwykly pospiech) i bylo mi to dziwne , tym bardziej , ze jestes szczesliwa w milosci. Jeszcze raz przepraszam. Atak odnosnie tego tematu,dlaczego ludzie zdradzaja? Mysle . ze rozne sa tego powody,czaem chodzi o seks , czasem na uczuciowym nie potrafimy sie dogadac. Lub moze bywa i tak , ze znajdujemy sie nie we wlasciwym miejscu i o nie wlasciwym czasie, decyduje tylko przypadek. Ja nigdy nie zdradzilam, mysle ze tez nie zostalam zdradzona Wiec , cuz oby tak dalej. Przepraszam raz jeszcze.

czincjo- ja sie w ogole nie zloszcze, wsrod tylu roznych wypowiedzi latwo o nieporozumienie, wiec naprawde nic sie nie stalo:) ja teraz jestem tak uszczesliwiona nadchodzacymi swietami, ze wlasciwie o niczym innym nie mysle! radosnych swiat czincjo! i wszystkim, ktorzy tutaj zagladaja rowniez wszystkiego dobrego!:)

Gość Katy
A ja, cholera, jeszcze nie zdradzilam... Nie powiem, mysle o pewnej istocie, nie o moim mezu... Mysle o nim permanentnie...nie o mezu...

Gość ja zdradzalam..
ale sie wreszcie rozwodze moze za pozno ale doszlam w koncu do wniosku ze takie zycie jest bez sensu...

Gość czincia
Onja! Ciesze sie ,ze sie nie gniewasz. Wzajemnie-Wesolych Swiat!

Gość Hardcopy
Jestem w zwiazku od przeszlo 6 lat i jakos mi sie nie wiedzi zebym miala zdradzic mojego meza. Oczywiscie ze jak widze jakiegos przystojnego faceta to mysle o nim i czesto flirtuje ale to jest wszystko na zarty tak zeby sie posmiac. Kocham i szanuje mojego meza i gdybym cos mi odbilo(bo to roznie bywa w zyciu) i zakochala sie w kims innym to pierwsze zakonczylabym zwiazek z mezem. NIe wyobrazam sobie ze bym mogla go tak bardzo zranic. On jest moim najlepszym przyjacielam i chyba nic nie boli tak jak zdrada. A jezeli chodzi o nude to nie jest nam nudno. Jezeli nuda ktos nazywa siedzenie na kanapie i tv w ciszy to moze tak nudzimy sie czasami. Ale nudzimy sie razem.

hardcopy :), jak mnie sie podoba to co napisalas. mam nadzieje, ze mnie tez bedzie w koncu stac na taka uczciwosc no i mojego kochanego oczywiscie tez:)

Gość Hardcopy
Onja- jak tylko zrozumiesz to ze jak juz ktos napisal wyzej ze faza zauroczenia, zakochania mija i zamienia sie w prawdziwa milosc to wydaj mi sie ze bedzie z wami dobrze. Pewnie ze wspominam ze juz nigdy nie bede czula tych motylkow w brzuchu lub ze nigdy nie bedzie tego oczekiwania na ten pierwszy pocalunek i czasami tesknie za tym uczuciem. Jednak czy jest warto ryzykowac to wszystko co teraz mam na jedna chwile zapomninia? Poznie w zyciu przychodzi czas na inne "pierwsze" rzeczy. Pierwsza wspolna podroz, piersze wspolne mieszkanie, pierwsza choinka, pierwsze dziecko...i kazde z tych rzeczy zmienia nas po troszeczku i nasze uczucie sie poglebia a my nawet tego sobie nie uswiadamiamy. Zycze ci powodzenia i wytrwalosci w zwiazku.

hardcopy, masz racje-jak sie kogos kocha i szanuje to nie warto tego na probe wystawiac! pierwsza choinka juz byla, mieszkamy razem juz tez...czekam na malucha w takim razie:D