Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onja

co Was sklonilo do zdrady, Panie i Panowie?

Polecane posty

Gość roko
zdradzamy, zdradzamy. tylko to nie jest powod do chwalenia sie;)

Gość niby ok a jednak
KAUCZUKOWA ---- hahaha... jesteś jebnieta .

Gość Ele Mele DuTki
Jezeli sprawia Wam to jakas satysfakcje to w sumie kazdy kowalem swojego losu jest, najgorsze jak zacznie budzic sie sumienie...lepiej zaostawic brudasa, lenia, zimnego chOpa anizeli przyprawiac mu rogi, takie "sztuczki" bardzo czesto wracaja jak boomerang. pozdrowka

Gość irminka
moj miał strasznie krótkie nogi i psuło mi to wystrój wnętrza i wogóle, całą estetykę zycia burzyło więc najpierw zaczeł;am zdrdzac, zeby go rzadko widywać a potem sie rozstalismy

Gość wzorzec
mnie skłoniło jej nie odpowiednie zachowanie w stosunku do mnie:) i już!!

wzorcze, ale w lozku Cie nie potrafila podejsc, czy w ogole sie nie dogadywaliscie?

Gość Zdradzonaaaaaaaaaaaaaaa
Mojemu byłemu sperma uderzyła do głowy i dlatego mnie zdradzil buahaha

Gość wzorzec
onja nie dogadywalismy sie ogolnie. dluga historia:) a zaczela sie po podpisaniu tego cyrografu zwanego aktem malzenstwa;)

Gość zdradziłam
bo nie chciał nawet rozmawiać o problemach powstających miedzy nami, a czekalam z ty dłuuuuuuuugo, bo aż 20 lat:D

Gość zdradziłam
onja, dodam,że zdradzilam go z facetenm o 5 lat młodszym ode mnie i wcale tego nie żałuję, a co cierpliwości, to uważam,że co najmniej o 15 lat za późno:)

ale nadal jestes z tym, przy ktorym trwalas te wszystkie lata?

Gość zdradziłam
fizyczne tak, jestem, ale duchowo....bardzo daleko

Gość do zdradzilam
a czy nie zauwazylas np, ze twoj maz sie ostatnio zmienil? moze tez znalazl sobie kogos , kto jego rozumie

Gość zdradziłam
do do zdradziłam, owszem zauważyłam zmiany mojego mężą na lepsze, ale w moim kierunku, szkoda tylko, że jest już za późno

Gość do zdradzilam
bo wiesz , ja znam taki przypadek , ze tez sa bardzo dlugo ze soba ok. 20 lat , i on znalazl sobie przez inernet kogos , a mowil , ze dlatego ze ma wyrzuty sumienia , probuje sie zmienic dla zony , bo maja dzieci , i chce zeby byli razem

Gość zdradziłam
ciekawy przypadek, u mnie ta forma odpada, mąż kompletnie nie zna sie na kompie :D

Gość dupencjaaa
zdradzilam z premedytacją...bo miałam dość złamsa z który byłam, zatruł mi życie i zapomniałam co to szczęście...kochanek pokazał jak można żyć szcześliwie i po partnersku :)

Gość do zdradzilam
a moze udaje , ze nie zna np, tamten ma mozliwosc w pracy aby byc na czacie a w domu tego nie robi

Gość zdradziłam
nie zna się na pewno, próbowałam go nawet nauczyć cokolwiek, gdyż potrzebował podstawowej znajomości obsługo kompa w nowej pracy...szło mu niezmiernie mozolnie, to nie jego zainteresowanie natomiast co do spotkań w realu, może robić co chce, jest mi to obojetne

Gość tak jak ten kawal
Czym jest milosc? ---- Swiatlem zycia. Czym jest malzenstwo? ---Rachunkiem , ktory musisz placic za swiatlo.

Gość parapara
mnie sklonilo to, ze moj partner nie mial dla mnie tyle czasu, co kiedys- zaniedbywal mnie, kiedys kochalismy sie codziennie a od niedawna raz w tygodniu i to na szybko..

Zdradzają ci, którzy nie pojmują, że okres fascynacji, czyli początkowej, miłości romantycznej nie trwa wiecznie. Po nich następuje proza życia, a także inne etapy miłości. Zdradzają ludzie słabi, o niskiej samoocenie, a także tacy dla których empatia jest słowem niezrozumiałym, zdradzają także i tacy, którzy mylą sex z miłością jako jedynym jej wyznacznikiem. Polecam wszystkim doskonałą książkę, szczególnie paniom z tego forum, ale oczywiście i mężczyźni z niej wyniosą sporo wiedzy -książkę, która pomoże wszystkim skonfrontować się z nimi samymi i swoimi partnerami. Tak naprawdę książkę tę powinien mieć każdy, kto nie rozumie miłosnych związków. Będzie ona dla nich przewodnikiem w trudnej drodze życia. Oto ona: Kobiety kochane, kobiety porzucane.Co sprawia, że mężczyzna pragnie trwałego związku - Connell Cowan, Melvyn Kinder. Ta książka pomogła wielu moim znajomym. Mam nadzieję, że i Wam pomoże zrozumieć partnera, siebie i wzajemne relacje. 🖐️

zaklopotko, dzieki za te ksiazkowa propozycje, fajnie:)

też skopiowałam tytuł tej ksiąki :) dzięki 🌼 , wchodzę właśnie w ten etap związku w którym mija okres fascynacji...