Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaaaaaa

Okres na sywestra

Polecane posty

Gość Kajaaaaaaa

Witam :) Mam problem co do miesiączki. Z obliczewń wynika, że na sylwesta będę ją miała. Czy zancie jakieś sposoby żeby mi się pojawiła wcześniej lub pozniej? To dla mnie niezly problem. Wynika że to będą pierwsze dni miesiączki a zawsze w tych dniach bardzo wszystko mnie boli. Wiec nici z alkoholu bo tylko tabletki mi pomagają i zero przyjemności z narzeczonym? Pomocy...

Gość nie martw się...
Oboje będziecie tak pijani, że ty nie poczujesz bólu a on nie zauważy że wali na czerwono 🖐️

Gość Kajaaaaaaa
Zabawne ;/ Gratuluje inteligencji

Gość poćwicz to może też rozwiniesz
:-)

hm.. może przeziebienie w połączeniu ze stresem opózni?! ...nie wiem bo facet jestem :P troche czytałem jak przyśpieszyc! więc...najlepiej brac gorące kąpiele i pić czerwone wino (gdzieś kiedys wyczytałem) ale akurat w przypadku mojej laski to nie działa :(

Gość meheret
jakbyś brała tabletki anty to sposób jest a tak to nie bardzo

Podobno zażywanie przez jakiś czas dużych dawek rutinoscorbinu (cerutinu) pozwala opóźnić miesiączkę.

Gość gwiazdka --2006
wino,alkohol goraca kapiel to przyspiesza okres, a nam chodzi zeby goopoznic, kurcze tez dostane okres w sylwka, rok temu tez tak mialam, od alkoholu chociaz ie wypilam duzo dwie lampki wina to lalo sie ze mnie

najlepszy na opóźnienie okresu jest stres, a na przyspieszenie kąpiel, nie wiem czy to każdemu działa ale przynajmniej mi tak