Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany9.00.12.2006

nie sadziłem ze mnie tez to spotka

Polecane posty

Gość xyzgred
...bo jestem zlamasem, ktory tylko swoje dobro ma na względzie :o

Gość jak dla mnie
to PROWOKACJA ;)

Gość jak dla mnie
zalezy kto :P

Gość hipiiii
srutututu mi i tak lepiej :)

zgadam się z ----> ja.23. i dodam jeszcze cos od siebie (powtarzam z innego topiku) wprawdzie ja nie miałam nigdy problemów , więc nie jestem w żaden sposób \"specjalistką\" w temacie, ale może napiszę parę słów po prostu ... jako kobietka nie wiem jak wy, ale ja wielokrotnie już spotkałam sie z sytuacjami, że właśnie dobrzy mężczyźni (w szerokim tego słowa znaczeniu) często mają takie problemy z kobietami - nie wiem czy to jest zasadą czy nie,jednak jednego jestem pewna: nieststy kobietę jest bardzo łatwo \"zepsuć\". Oczywiście nie zrzucam winy na facetów - trudno ich zresztą winić za to, ze sa wspaniałymi mężami, partnerami, po prostu przykre jest to, że naprawdę jest bardzo, ale to bardzo niewiele mądrych kobiet, które potrafią docenić tę dobroć - większość z nas niestety po prostu ją wykorzystuje w myśl odwiecznej zasady \"daj palec, a weźmie całą rękę\". Nie mówię, że mężczyzna powinen być tyranem, złośnikiem, itp. - po prostu są typy kobiet, z którymi trzeba postępować \"bardziej twardo\", stanowczo, pozwolić, żeby to ona zabiegała o pewne rzeczy w zwiazku, pozwolić sobie na błędy ( nawet świadomie), czasami może na pewną obojętność ... to taka moja luźna refleksja - po prostu jeszcze jeden głos w temacie

Gość Zino
Wszystko powyżej zostało powiedziane. Jeżeli załamany9.00.12.2006 czytasz to WSPÓŁCZUJĘ CI

Gość chlopieeeeeeeee
nie siedz bezczynnie tylko rusz dupe i wracaj po swoje!! twoj dom?? wypiepsz babe na zbity pysk!! postaraj sie o rozwod!! Ty wolisz siedziec w hoteliku i plakac nad tym wszystkim kiedy ta twoja"zoneczka" juz bezskrupulow rucha sie z obcym facetem w twoim domu !! :(

Gość no tak_
za duzo sie starales...:( co za duzo to ne zdrowo ...

Gość to jaaa powiem
o Boże!!! Patrzysz a nie grzmisz!!! Co za pierdolona szmata!!! Równy z Ciebie gość, gdyby ta zdzira miala choc trroche godnosci to by sie juz dawno wyprowadzila z Twojego domu, a tak sam widzisz ze to zwykłe ścierwo. Na stos z nią!!!!!!! poza tym jestem kobietką:))

Gość a ty boczku jej nigdy
nie zrobiles , ? PRZYZNAJ SIE !!!!!!