Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amigo200

czy ona mnie kocha i mowi prawde??

Polecane posty

Gość amigo200

Witam! Mam pewien problem spotykam sie od 3 mies z dziewczyna ona jets z miasta 350km od mojego ! To było jak miłośc od pierwszego wejzenia odrazu zaiskrzyło! ale wydaje mi sie ze mnie okłamuje z wieloma kwestiami a nie jestem wstanie tego sprawdzic! miała niby chlopaka w Niemczech z ktorym nie jest juz 4 mies (a była podobno 1 rok) i mowi ze nie ma z nim zadnego kontaktu poza wspolnym interesem! Ten jej były mieszka 60km od niej. Denerwuje mnie bardzo jak dostaje smsy od niego i ja to widze a ona wypiera sie ze to nie od niego potem jak juz wszytsko sie uspokaja mowi ze nie chciła zebym robil sceny zazdrosci bo to tylko interesy. Kolejna sprawa jest taka ze ostatnio jej bardzo dobra kolezanka powiedziala mi ze ona mnie oklamuje! ze jest jej mnie zal bo ja sie tak staram i ze jestem wporzadku a ona ciagle spotyka sie ze swoim facetem z ktorym wg jej wesji jest od 5 lat. Moja dziewczyna mowi mi ze jestem jedyny ze mnie kocha ze teskni ze chce ze mna byc itd. a od kad wiem to co powiedziala mi jej kol nie wierze w ani jedno jej słowo! Jak sprawdzic czy naprawde mnie kocha i czy nie oklamuje!! Nie chce robic z siebie idioty i trwacw takim zwiazku jesli ona rzeczywiscie oklamuje mnie!!

Gość Mirellllla
Miłóść na odelgłość jest bardzo trudna ale i możliwa, pod wraunkiem jak dwie osoby naprawde się kochają i chcą ze sobą być...musisz z nia poważnie porozmawiać...ale powiem Ci jedno jak macie być razem to bedziecie mimo tych kilometrow, więc sie nie przejmuj tylko weź w garść i postaraj wszytko wyjaśnić by nie było w waszym związku żadnych niedomówień.Pozdrawiam i trzymam kciuki :)