Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emulka szuka

szukam na czacie faceta

Polecane posty

Gość emulka szuka

Weszłam na czat też , poznałam faceta i z nim rozmawiam tak bardziej na privie. jack :czes ja: cześc jack: skąd klikasz? ja; z tarnowa a ty? jack: z Kołominek ja: a gdzie to jest? koło Pstuszkowa a gdzie to pastuszkowo? nie wiesz? no nie wiem pod poznaniem aha no.a jakiej muzy słuchasz? ja: z radia obojetnie jakiej jack: ja tez, a jak wyglądasz? jestem wysoka , ładna itp... wow(czuje ze napalił się), ja nie jestem taki urokliwy ale mam dobre serce no niewatpliwie(akurat mysle sobie) a co studiujesz pyta on ja pracuję juz dawno po studiach a ty? ja nie studiuję, pracuję tez. ja: a gdzie pracujesz? w masarni (o zgrozo). pyta dalej a ty? ja jestem asystentką w biurze adwokackim wow(czuję ze jeszcze bardziej sie napalił a ja juz trace siły) a ile zarabiasz on pyta duzo no powiedz więcej niz ty napewno (zaczynam drwic juz z niego) a jak jestes ubrana dzis? eleganckop jak zawsze, a opowiedz o tej twojej masarni moze? no , golę świnie - jestem fryzjerem świńskim (ze tez taki zawód jest jeszcze :O ). no pewnie to ciekawe i trudne? no bardzo.....a powiedz jak się zaspokajasz? (no gośc juz przegiął) i tak dalej bym pisała:O

Gość pseudonimpseudonim
chwalisz sie czy zalisz? mysle, ze koles niezly ubaw z ciebie mial :D:D

Gość emulka szuka
a ja mysle ze nie miał ubawu , pisalismy na ogólnym, był miły , ale nie sądziłam ze jest fryzjerem świńskim i pochodzi ze wsi. Pewnie jakis gruby okularnik bo przeciez swietnych bogatych , przystojnych facetów na czatach nie ma tyylko same obiboki , czy dzieci, albo rozwodnicy spod wsi.

Gość ales ty naiwna autorko
przeciez on se jaja z ciebie robil:D

Gość aferix
miałam podobnie:D tam sa same ćwoki:D 1. czes maleńka 2. no hej 1. jak masz na imię? dorota a ty? jarek z jakiego miasta skrobiesz? z sląska a ty? ja z nadmorza oj to daleka droga maleńska do ciebie a czemu? no bo wiesz jakbysmy sie mieli spotkac. oj faktycznie daleka ta droga a jaki lubisz przedmiot pyta mnie mówie ze juz nie ucze sie nie? a ile masz lat? ja 34 lata uu no takkkkkkk ale ja lubie starsze suczki a ile ty masz lat pytam go 18 młody jestes no to co ale dobry w czym dobry? w seksie, pokzac ci? no pokaz zaczyn drwić powoli z niego no pokaze jak przyjedziesz nie przyjade to ja przyjade, zabawimy sie , co sie cykasz nie cykam się , poprostu mam syna w twoim wieku;) skłamałam no ale ja nie jestem synem ale masz małego ptaka drwię itak dalej się z nimi gada.....potem pytał tez o stringi i jak chciałabym by mi lizał:O

Gość pseudonimpseudonim
uhm. ciekawe miejsce na poszukiwanie faceta, w takim razie. :D zgadzam sie z "ales ty naiwna" - juz po pierwszym zdaniu widac, ze koles jaja sobie robi, a ty w to wierzysz i w dodatku chwalisz sie tym na forum... :P:D

Gość czachuczka
oni nie robią sobie jaja. Poprostu połowa znich tych wiesniaków to albo mechanicy albo fryzjerzy swiń. Mój kuzyn tez jest masarzem, drugi tez goli swinie. Na wsiach to normalne zawody. czemu sie dziwicie. A kim jaka wiesniaki byc? tez uwazam ze na czatach sa dzieci albo wiesniaki, stare kawalery. Nie spotkałam zadnego biznesmena czy prawnika, lekarza bądz normalnego urzędnika. Miałam tez przygode, okazało sie ze gośc tez pytał o muze, o to jak jestem ubrana, co lubie jeśc, gdzie mieszkam, jakie książki czytam, jakiego przedmiotu nie lubię..to dzieci zadają takie pytanie i potym ich poznaję.

Gość gruszka z robakiem
chłopak powiedział prawde skąd jest - dyzo takich facetów ze wsi , pisza prawdę i sa naprawde miłymi facetami, fakt faktem sa przygłupy. Ale autorka z nim pisała juz na ogólnym przeciez więc znali się. Trafiła poprostu na buca ze wsi. I to takiej wsi zabitej dechami. tez niestety na takiej wsi mam rodzine. Wstyd jak cholera.

Gość ales ty naiwna autorko
t6o po kiego grzyba tam wchodzisz?:o:p mimo wszystko potwierdzam swoje zdanie...a wchodź dalej ale nie kompromituj sie na forum:p

Gość ysl
emulka szuka nie masz racji! Moze wiekszosc to cwoki, ale sa tez wyjatki. Moj kolega adwokat tez siedzi na czatach, a jest normalny, kulturalny, bez zony i zobowiazan ;) Ja z kolei swojego obecnego mezczyzne poznalam przez serwis randkowy :) Ale po drodze przebrnelam przez cale stado nidorozwinietych inteletualnie :)))

Gość zgadzam się bo przecież
ja też swego męża poznałam na czacie;) fajny, wyjątkowy facet- miałam szczęście:)

Gość gruszka z robakiem
a niby dlaczego autorka sie kompromituje? ona ukazała iluz ćwoków siedzi na czacie i sama sie jak doczytasz z niego wyśmiewała juz w połowie rozmowy a nawet dała mu do zrozumienia na poczatku ze mieszka w dziurze.

Gość nadete mieszczuchy
czy Wy naprawde uwazacie ze na wsi mieszkaja same przyglupy jak to ktos wczesniej napisal? to ze macie tam rodine nie znaczy ze od razu wiecie jak tam jest i jacy ludzie tam mieszkaja. ja znam kilka osob pracujacych w zakladach miesnych. to bardzo inteligentni ludzie a pracuja tam dlatego ze nie stac ich na studia i jakos trzeba na nie zarobic. na wsi trudno o inna prace.

Gość pseudonimpseudonim
gruszka - na czacie siedzi wielu cwokow, taka prawda, ale w tym konkretnym przypadku mam wrazenie, ze to koles sobie zadrwil z autorki, a nie na odwrot...zreszta szukam i szukam i jakos nie widze miejscowosci o nazwie pastuszkowo czy kołominki

Gość ysl
zgadzam sie bo przeciez > ja sie ciesze, ze poki co nie musze przerabiac kolejnych panow roznego pokroju, bo ten moj obecny, to istne cudo ;) Ja sama sie zzastanawiam, gdzie on sie taki uchowal :) Tobie rowniez gratuluje

Gość gruszka z robakiem
a moze autorka zmieniła nazwy? chodziło o podanie takiej miejscowości której kopmpletnie ona nie kojarzyła i zapytała gdzie to jest i on podał kolejną i tez niie wiedziała gdzie jest. uwazam ,ze ona celowo ni epodała nazwy wioski z której on pochodzi. I bardzo dobrze. Wyczuc mozna ze ona z dystansem do niego podchodziła a on bardzo prosty człowiek i mozna odebrac ze sie nabijał , albo poprostu jest jak dziecko tylko sex i sex...........tez raz miałam typka, od razu pytał jak sie ma zabrac do lizania mi cipeczki.:O

Gość gruszka z robakiem
Postarajcie sie ją zrozumie.c Inteligentna asystentka, elegancka, liczyła na fajnego faceta i sie okazało ze pochodzi ze wsi. Nawet jakby podał nazwe Poznań czy Wrocław, to dalej poprostu jest kicha jack :czes ja: cześc jack: skąd klikasz? ja; z tarnowa a ty? jack: z Łomianek( po zmianie jej tekstu) ja: a gdzie to jest? koło Warszawy (powiedzmy) aha no.a jakiej muzy słuchasz? i od razu widac ze to dzieci pytaja o takie rzeczy ja: z radia obojetnie jakiej jack: ja tez, a jak wyglądasz? i od razu o wygląd, kto tak pyta? dzieciak, zahukany szczyl. I laska juz wyczuła ze to dzieciak i zaczeła dalej brnąc w tą grę. jestem wysoka , ładna itp... wow(czuje ze napalił się), ja nie jestem taki urokliwy ale mam dobre serce. Widac ,że chłopak nie robił sobie jaj bo mówił ze nie jest piekny ale nie chciał jej spłoszyć i zachęcił do rozmowy swoim dobrym sercem. no niewatpliwie(akurat mysle sobie)Tu sobie juz laska pogrywac zaczynała dalej. a co studiujesz pyta on. Normalnie zapytał o studia. ja pracuję juz dawno po studiach a ty? ja nie studiuję, pracuję tez. ja: a gdzie pracujesz? w masarni. Normalnie odpowiedział, tak samo jak w piekarni czy w mechanice... (o zgrozo).I laska juz się przez masarnie zraziła. pyta dalej a ty? ja jestem asystentką w biurze adwokackim wow(czuję ze jeszcze bardziej sie napalił a ja juz trace siły) a ile zarabiasz on pyta duzo no powiedz więcej niz ty napewno (zaczynam drwic juz z niego) a jak jestes ubrana dzis? eleganckop jak zawsze, a opowiedz o tej twojej masarni moze? no , golę świnie - jestem fryzjerem świńskim (ze tez taki zawód jest jeszcze ). no pewnie to ciekawe i trudne? no bardzo.....a powiedz jak się zaspokajasz? (no gośc juz przegiął)Ja uwazam ze była normalna rozmowa ale autorka z nim stworzyłaby mezalians.

Gość pseudonimpseudonim
prawdy sie nie dowiemy, w kazdym razie komentarze odautorskie sa dosc prostackie ("czuję ze jeszcze bardziej sie napalił a ja juz trace siły", "o zgrozo"). nie rozumiem, jak wyksztalcona osoba, zajmujaca jakas tam pozycje w spoleczenstwie moze kpic sobie z kogos, komu byc moze w zyciu nie powiodlo sie tak dobrze jak jej. szkoda. to wszystko swiadczy o faktycznej wartosci czlowieka i jego klasie.

Gość amelia_0
ja w ogole myslalam, ze autorka topiku podpuszcza innych tutaj - te teksty, ze jak ze wsi, to ostatnie dno itp...Recze, ze na czacie jak w realu- spotyka sie normalnych i tych mniej normalnych ;) Tyle, ze trudniej od razu wyczaic, co i jak. I nie wiem, o czym wg autorki ma swiadczyc bogactwo czatujacego... Aha, gdyby nie bylo takich swinskich fryzjerow, to bys jadla miecho z wlosem, pasi?

Gość po sobie sądzisz
"Pewnie jakis gruby okularnik bo przeciez swietnych bogatych , przystojnych facetów na czatach nie ma tyylko same obiboki , czy dzieci, albo rozwodnicy spod wsi."

Gość jak czytam te teksty
to dochodze do wniosku ze taka z Ciebie asystentka jak z niego świński golarz. Piszesz jakbys miala kilogram gwozdzi zamiast mózgu. Zawsze zaczynasz rozmowe taka dretwa gadka-szmatka? :P

co wy tak o tym goleniu, wykrztuscie to wreszcie, jak goli swinie to moze i myszki tez? :classic_cool:

No i to jest jeden z powodów, dla którego nie mam gg, ani nie bywam na czatach. Zawsze jakiś kretyn czy idiotka może opublikować treść prywatnej rozmowy. I bym się czuł jak Oleksy. :o

Gość wiesniak ze wsi
Te kobiety co szyfladkuja ze ktos z miasta czy ze wsi po prostu sa dla mnie puste nic nie reprezentujace,nie bede tu pisac o soebie ale nie wstydze sie tego ze jestem ze wsi,skonczylem studia a teraz w tej malej wsi jest przedstawicielstwo na poslke koncernu swiatowego i inni zarzadzajacy w swiecie ta firma wiidze tego dobre strony.Poznajac zone od poczatku wiedziala ze pochodze ze wsi i poznala mnie jako biednego skromnego wrazliwego cieplego faceta.Pokochala mnie za dobre i cieple serce a te panny co szukaja na czacie to pozostaje mi zyczyc im powodzenia i zycia w wirtualnym swiecie...................pa

Gość etrespicefinem
ja szukam babki, jestem 2 miechy poza domem, kiksuję już.

szukam kobiety z Lublina lub okolic, być może na stałe, jakaś chętna? m30 P.S. nie jestem świnskim fryzjerem :D