Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pesymista

Problem z gardłem zoladkiem itd

Polecane posty

Gość pesymista

Witam czy ktoś moglby mi cos poradzić moze jakis lekarz , otoz moim problemem sa bóle w mostku uczucie sciskania gniecenia itd tak dla dodania mialem refluks ostatnio sie nasilil , czesto bialy nalot na jezyku i krostki male iii co nie wiem czy nie najwazniejsze ropa w migdalach od dlugiego czasu . Mialem oczywiscie wykonywane mase badan / badanie krwi ,kału(pasozyty , krew utajoina itd ) , na przeciw ciala nawet , wymaz z gardla oczywiscie dostalem potem antybiotyk i takze cos na grzybice bo wyszla mi candida no ale ból w klatce piersiowej jak był tak jest i czesto jest po jedzeniu choc tak jak mowie czasem to juz wo gole nie jem a boli . z tego powodu juz po tych bolach czuje sie slaby czasami glowa boli itd Mialem gastroskopie pare lat temu gdy problemy zoladkiem mialem ale nic nie wyszlo i jestem pewien ze gdybym to zrobil teraz napewno nic to badanie by nie pokazalo . Moze ktos cos poradzi please !!!?? Aha gardlo nie boli raczej , tylko np taki leciutki bol bardzo rzadko gdy sie obudze rano i mam gardlo oczysczone tzn nic nie jadlem na dluuugoo przed spaniem i w ogole .

Gość o kurde mam podobnie
z tym gnieceniem w mostku po żarciu to faktycznie może być reflux, shit shit shit :o

Gość pesymista
No niby tak ale biore np teraz leki controloc i metoclopramidum jem male 3 posilki w ciagu dnia a to itak nie pomaga :( jestem zalamany co mi jest ( jedyne co calkowicie to serce moge wykluczyc bo bylem 2 razy u kardiologa , jakies rozpoczynajace sie choroby takie to tez bo mialem z surowicy krew pobierana i wyszlo poprawnie czyli - itd ( badanie na przeciw ciała ) i to wyklucza....i mam pytanie moze ktos sie zna czy np to badanie wyklucza odzialywanie tych migdalow na bole sercowe czy mostkowe morfologia itd wszystko idealne aha a nawet jak sie najem lekow uspokojajacych bo mysla ze jestem swirem to nic toalnie nie pomoze jedynie sie czuje rozlozniony :( albo ledwo chodze

Gość A jak jest u ciebie
ze stresem i ruchem? Siedzący tryb życia np moze miec wpływ