Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika1987

proszę o odpowiedź...

Polecane posty

Gość weronika1987

cześć dziewczyny! mam pytanie: czy lekarz jest w stanie wykryć 2 tygodniową ciążę przy zwyczajnym badaniu ginekologicznym? miałam w zeszłym miesiacu objawy typowej ciąży, mimo ze brałam yasmin regularnie. zlekcewazyłabym to, gdby nie grzybica jaka mi sie niestety przydarzyła. podczas badania zapytalam czy nie jestem w ciazy, bo nie wiem czy nadal powinnam przyjmowac tabletki anty. lekarz ciaze wykluczył, dostałam 6 dniowy, słabszy niz do tej pory okres. minął miesiąc z kolejnym opakowaniem tabsów, a objawy ciąży nie tylko nie ustapiły, ale jeszcze pojawiło sie dodatkowo czeste bieganie siusiu. dodam tylko, ze do zapłodnienia w tym miesiacu dość na 100% nie mogło.

Gość a jakie to są objawy
dwutygodniowej ciąży?!!

Gość nowa349
jesli chodzi o 2 tyogdniowa ciaze ginekolog wybadac nie jest w stanie:) zwyklym badanie ,najbezpieczniej i najprosciej kupic test !! i automatycznie odstawic tbletki anty bo jesli jestes w ciazyto ogromnie szkodza

Ale gadacie bzdury!!!! Tabletkie w ciązy nie zaszkodzą dziecku. Jakie miałaś obajwy ciąży? Lekarz gwarantuje Ci,że by wiedział.

Gość weronika1987
nudności, ból brzucha podobny do tego przed okresem, dziwny smak w ustach i wyjątkowo wrażliwe piersi. byc moze to efekt brania tabletek. tak z resztą powiedział mi lekarz i nie radził ich jeszcze zmieniać. test zrobiłam, ale kilka dni przed spodziewaną miesiączką w zeszłym miesiącu, wyszedł oczywiscie negatywny. o czym też poinformowałam lekarza. niedawno przeprowadziłam sie do innego miasta, wiec nic nie wiem na temat tego lekarza. a rzeczywiscie bałam sie o zdrowie swojego dziecka.

Gość weronika1987
czy mógłby się jeszcze wypowiedzieć...? bardzo proszę...