Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachaaaaa

jest ze mna ale caly czas kocha inna...

Polecane posty

Gość Kachaaaaa

u mnie tak wlasnie jest jak sie wlasnie okazalo :( a niby co ja jestem-nagroda pocieszenia?? :[ wkurwilam sie ;((((

Gość ciekawa sonda
przegralas zycie, idz do zakonu

Gość einawokiinun
Ty poprostu jestes Kolo Zapasowe! Przykre

Gość Kachaaaaa
dzieki-bardzo pocieszajace-cos jeszcze?-jeszcze ktos ma jakies ciekawe komentarze zeby mnie dzisiaj dobic??-bardzo prosze-ulzyjcie sobie-co mi tam....

Gość Kornwalijka
A ja kocha a z Toba sie tylko seksuje?

Gość einawokiinun
no ale ..sama sie na to godzisz, wiec czego od nas oczekujesz? skoro jest ci zle to odejdz od niego

Gość supstytut okazyjny
heheheeeeeeeeeeeeee

Gość Kachaaaaa
no na to wyszlo, ze nigdy nie przestal jej kochac ;( a ze mna jest bo jest

Gość Kachaaaaa
ja sie godze??? ja sie dzisiaj pokapowalam ;((((

No czesc Chcesz byc potraktowana powaznie, to napisz cos wiecej. SERIO... Tym palantom zazwyczaj nie chce sie czytac dlugich i dojzalych postow... To dla nich za wysokie loty... gubia sie po jednym akapicie i nie rozumieja zdan zlozonych! Pozdrawiam

Gość einawokiinun
mysle ze skoro nie przestal jej kochac to Ty nei masz czego szukac w takim zwiazku. Szkoda tylko Twojego czasu. Poszukaj sobei kogos, kto bedzie Cie szanowal i kochał...i bedziesz szczesliwa:)

Gość Zdzlobeztray
czarrodziej - piszemy dojrzalych a nie dojzalych ... no, ale skad masz znac ten wyraz :D

Gość Kachaaaaa
Juz mi sie odechcialo pisac cokolwiek :( musialam sie wygadac bo chwilowo nie mam komu ale chyba sobie odpuszcze-ciezko jest byc ekstrowertykiem kiedy wkolo same niezyczliwe dusze...

Gość einawokiinun
ahh to sorki, myslalam ze Ty juz wiesz o tym i jestescie nadal razem. ..olej goscia

Gość Zdzlobeztray
Dawaj mu d..y a emopcje odsun na bok, przynajmniej zaspokoisz niektore rzadze

Gość einawokiinun
Bedzie Ci ciezko, ale daj sobie z nim spokoj. Nie warto sobie zawracac glowy takim dupkiem!

Gość accsc
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijasne, jest z tobą bo się lubi umartwiać... dziewczyno, Kachaaa, co ty sobie wbiłaś do głowy? który facet trwa w związku jeśli tego nie chce?!

Gość annanasek
moze to jakies smieszne nieporozumienie?? po co mialby byc z toba skoro mkocha inna???

Gość Kachaaaaa
moze dlatego ze z nia byc nie moze, bo jak sam powiedzial spierdzielil sprawe, a ze mna jest bo mu tak wygodnie ;((((

Gość einawokiinun
kopnij go w dupe!!!!!!!!!

Gość SzansanaSukces
widocznie facet jest idiotą!!! zostaw go!!!

Gość Kachaaaaa
od poczatku cos mi nie pasowalo tylko nie wiedzialam co (ja mam jakis szosty zmysl jednak :(( ) no to sie dowiedzialam :(

Gość zabkawlesie
witaj Kachaaaaa przechodzilam 2 lata temu przez to samo i szczerze Ci radze daj sobie z nim spokoj. Jezeli nawet bedziecie ze soba dalej i on kiedys pokocha ciebie to zawsze bedziesz pamietac o tym co bylo, jak mocno Ciebie zranil. Bedzie to wychodzic w kazdej klotni. Taki zwiazek nie ma raczej sensu. Trzeba sie bardzo napracowac zeby pozniej utrzymac zwiazek i milosc jego do ciebie niewiele pomoze. Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Gość einawokiinun
Kacchaaa jak najszybciej zakoncz te znajomosc, nie waro byc z kims takim, skoro nie szanuje CIe! ba...jestz TOba bo jest mu wygodnie! nie zasluzylas na to!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kachaaaaa
dzieki Wam ludziska-moja siostra tez tak mowi zawsze ze zasluguje na cos lepszego... a teraz nie moge jej sie wygadac bo jest za granica :(((

Gość einawokiinun
Kachaaaa...zycze CI duzo szczescia z innym , normalnym facetem!!! A tego , jak pisałam kopnij w dupe...szkoda mi słow..jak mozna byc takim okrutnym...i klamliwym sukinsynem!

Gość Kachaaaaa
ja chyba wolalabym byc teraz sama-mam dosc takich toksycznych facetow-ze tez zawsze na takich trafiam-chyba cos ze mna nie tak skoro tylko takich popaprancow przyciagam :(

Gość einawokiinun
moze nie trafiasz na takich, tylko pewnie jestes dla nichza dobra a oni to wykorzystuja i pozniej obraca sie przeciwko Tobie samej. ..Najpierw zacznij szanowac siebie...bo nikt inny tego nie zrobi za Ciebie..!

Gość Kachaaaaa
ehhhh no nic to... dzieki wszystkim za slowa pociechy...

Nie zdarzyło mi się na tym forum przeczytać większej głupoty. Mam nadzieję, że to prowokacja. Jeśli jednak nie, to nie współczuję bo przecież wiesz co robisz. Każdy człowiek ma tak, jak chce, a Ty tego chcesz.