Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od syna

jak napisac list do ojca

Polecane posty

Gość od syna

jakie zyczenia zlozyc gdy nie mialo sie z nim - ojcem kontaktu przez 30 lat?

Ja nie wysyłam :O Kiedyś napisałam do niego list, żeby naprawić kontakty... nie skończyło się to dla mnie najlepiej :O Jak już chcesz koniecznie coś napisać niech będą to standardowe życzenia Wesołych Świąt pierdu pierdu.

Gość annanasek
szczere i zwyczajne...prostota jest najlepsza nie potrzeba udziwnien. fajnie ze swieta bozego narodzenia tak zblizaja ludzi...

ta, zbliżają :O Też napisałam do swojego z okazji świąt i dostałam po dupie, że aż miło.

Gość annanasek
przykro mi, ale szczerze mowiac czego mozna sie spdziewac po glpich facetach wyrzekajacych sie dzieci- nienawidze!!!! jak tak mozna!!!???

Gość od syna
martwie sie tym ile informacji w liscie jest za malo a ile za duzo? jak wyczuc? nie wystarczy: zycze ci dobrych swiat, u nas wszystko dobrze :(

Gość annanasek
z informacjami to jest problem i zalezy co chcesz osiagnac?? chcesz o sobie przypomniec, zalezy ci na dobrym kontakcie czy chcesz zeby sie poczul ze ma syna o ktory nie pamieta.

Gość annanasek
mysle ze na poczatek wystarczy swiateczna kartka a nie dluuugi list. napisz poprostu zyczenia zwykle proste...