Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama-20

Potrzebuje dobrej i skutecznej diety!Pomocy!

Polecane posty

Gość kama-20

Czesc potrzebuje diety, która pozwoli mi stracic 4 kg ,a nawet wiecej.Próbowalam kapuscianej-3tyg. 5kg mniej, na Amerykanskiej 4 dni 1,5 kg.Moja waga 68,5 164cm.Jezeli znacie skuteczne diety (nie głodówke) to prosze o pomoc, bylabym bardzo wdzieczna.A moze ktos sie przyłaczy do wspolnej walki o ladne cialo..? pozdrawiam :)

Gość kama-20
Hej juz nie dam rady jesc tej ochydnej zupy fuuu naprawde.:p

Gość mordokleika
Hej:) Ja się bardzo chętnie przyłącze do Ciebie:) bo potrzebuję motywacji.. Mój plan to same płyny+ ćwiczenia.. Ostatnio 3 dni zawalałam.. jadłam jak opętana..bo miałam kaca moralnego...Wcześniej dawałam radę...wytrzymałam tak 6 dni.. i czułam się świetnie..Ale zrobiłam coś bardzo głupiego... po tym było mi wszystko jedno.. i zaczęłam zajadać smutki...ale od teraz się biorę:)) ,postanowiłam skończyć z głupotami..i dalej ciągnąc to co wcześniej zaczęłam(choć tamto już zniszczyłam tymi 3-ma dniami..;/)...także od jutra..mleczko(gł.składnik mojej diety),woda,herbatki,kawa,gumy do żucia,no i ćwiczenia...mam nadzieję że jak najwięcej+l-karnityna :)) pisz jak najczęściej możesz:)) powodzenia:*

no dziewczynki piszcie ja bym zaczela od niedzieli albo soboty bo w poiatek amm imprezke a potrzebuje 4kilo schuidanc co kapusciana uuu nie wiem jaka zeby poniej nie rzucic sie na jedzenie

Gość csdcsdcsd
agatatenis-ty masz bulimie..Spadaj stad!!!! idz sie leczyc dziewczyno

Hej! Kapuściana dieta nie jest dobra. Każda dieta która opiera się na ograniczeniu wartości odżywczych nie jest dobra, a dieta kapuściana to m. in. zero białka! Ważne jest żeby oszczędzać kalorie, ale jednocześnie dożywiać organizm. wtedy chudnie się tak, że nie traci się mięśni tylko się je wzmacnia, ciało jest po diecie jędrne, metabolizm wyższy. i kilogramy nie wracają! Oczyszczanie i dożywnianie. Pozdrawiam

Gość kama-20
mordokleika- dosc dziwna dieta, jeszce nie slyszalam zeby ktos stosowal...:) a jakie efekty ile na niej schudlas?pozdrawiam

Gość kama-20
agatayenis-mysle ze kazdy sie liczy z tym ze podejmujac jakomkolwiek diete, konczac ja mamy ochote na dobre jedzonko, ale to juz trzeba umiec sie powstrzymac:)Ja kiedys schudlam 4 kg a przytylam ok 8 wiec szkoda bylo sie meczyc z dietami a potem wiecej przytyc:p pozdrawiam

Gość baskonka
Polecam antydieta.pl

Gość kama-20
Chcialabym zaczac nowa diete od niedzieli ale nie moge nic znalezc, moze Wy mi jakos pomozecie??!!

Gość mordokleika
Kama 3-4kg /tydzień:P ale mam zjechany metabolizm...(oczywiście z czasem chudnie się coraz mniej) może i dziwna:) nie przeczę,jednak w moim przypadku bardzo skuteczna...i czuję się na niej świetnie...praktycznie nie czuję głodu bo tłumie go mlekiem na słodko;),kawą itd;P mam płaski brzuszek,i mogę ćwiczyć kiedy mam na to ochotę:P ,bo po jedzeniu ćwiczyć nie należy...a mi się wtedy zazwyczaj chcę:D to jest pół głodówka...nie dieta.. i kiedyś do jedzenia wrócić trzeba:) ale mi chodzi bardziej o skurczenie żołądka i zrównoważenia mojego organizmu...a niestety cierpię na kompulsywne objadanie się gdy tylko mam kłopoty;/, i właśnie po takim "problemowym obżarstwie"teraz jestem..wiec dziś 1 dzień:)) i jak na razie jest oki.. nie mam ochoty jeść...jedyny mój problem gdy stosuję tą pół głodówkę to rodzinka i znajomi...bo nie chcę im się spowiadać...a Oni jak na złość wciskają jedzenie;/....powrót do jedzenia musi wyglądać mniej więcej tak jak przy głodówce...czyli na początku dodajesz więcej soków, jogurty,sery białe... i tak po troszku:)) Jednak nie będę oszukiwać że mój sposób odżywiania ogólnie jest normalny ,bo nie jest;/,od 5 lat mam problemy z jedzeniem...wiec od razu ostrzegam że lepiej nie próbować moich kombinacji;), nie chcę by ktoś powielał to co ja robię:) chciałam tylko co dzień napisać że jest oki. I przeczytać że Innym też się udaje:)POwodzenia:):*

Gość kama-20
Jakis czas temu bylam na diecie, i jakis problem /zmartwienie/zdenerwowanie i zaczelam wyzywac DOSYC DIET W DU... JE MAM!! i zaczelam sie napychac, ale to dopoki mi zlosc nie minela a potem wyzuty co ja zrobilam?jeju jeju! he tak jest jak ktos lubi jesc...:p Od poniedzialku chce zastosowac to: co o tym myslisz?? .1dn- 1 l. kefiru 2dn.- 1 kg ziemniaków ugotowanych w mundurkach 3dn.- 2-wie torebki ryżu ugotowanego na sypko 4dn1- 1 kg jabłek 5dn.- 1l. soku z czarnych porzeczek Nie wiem , co z tego bedzie ale...mozna sprobowac:)

Gość mordokleika
znam to jeju jeju jeju..;(( a co do dietki ,to to tylko 5 dni ,także nic Ci się nie stanie:) tylko pytanie czy dasz radę? bo ja osobiście nie lubię tak przebierać...:)) ale jeśli Ci się uda.. To jest chyba jakaś dietka z neta no nie?:))naprawdę życzę Ci żeby Ci się udało:)

Gość mordokleika
A i jedno pytanko...czemu od poniedziałku?a nie od jutra...?wiesz teraz jesteś zmotywowana...

Gość kama-20
Bo jeszcze jestem na Amwrtkanskien nieraz pisze szybka dieta ale waga stoi , nie rusza sie pociagne ja do niedzieli i nastepna :)

Gość kama-20
Amerykanskiej:p

Gość mordokleika
ja dziś 2 dzień:) i jest naprawdę oki...bezproblemowo:)

Gość kama-20
Ja 2 dzien glodowka i jakos leci a latwiej jest mi nie jesc bo mam teraz pewien problem i nawet nie mysle by jesc pozdrawiam

Gość kama-20
Moja waga 66,5kg coraz blizej celu :)

Gość kama-20
Nikt nie zna skutecznej diety? moze jednak? :)

Gość nikt nie zna
bo zadna stąd nie schudła

Gość kama-20
Szkoda , :( musze sama cos wymylec

Gość lussi
Cześć dziewczyny.Piszę do Was ponieważ szczerze mówiąc to chora jestem od tego jak czytam co Wy tu piszecie...Dziewczyny najlepszy na to wszystko jest RUCH właśnie kilka dni temu zaczęła się wiosna,pięknie wszystko budzi się do życia,wiec milej jest wyjść na spacer...korzystajcie z tego,poza tym ograniczcie słodycze,ostatni posiłek spożywajcie najpóźniej o 17,i powoli osiągniecie cel,co prawda nie będzie on widoczny zaraz,ale gwarantuję Wam,że będzie on dłuższy,niż różnego rodzaju diety...

Gość lastnight321
Ja polecem diete plaż południowych....Polega na tym że je sie żadnych cukrów....ale za to mozna jeść nieograniczone ilości białka czyli ryb, jakiek,brokuł, szpinaku...itp. 1 faza trwa 2 tygodnie, 2 faza w zależności od tego ile chcemy jeszcze schudnąć. Ja w 1 fazie schudłam 8 kg..Dam wam bardzo ważną rade : jak bedziedzie wchodzić w 2 faze musicie bardzo powoli wprowadzac cukry, bo inaczej macie jo-jo...:(:(:(

Gość asdasd
SKUTECZNA DIETA to: 1000kcal i wysilek fizyczny, ruch. Jestem na tej diecie od miesiąca schudlam 5 kg i wiem że nie wróci mi ono z nawiązką. czeka mnie jeszcze ok 6 kg mniej ale chudnę nie glodząc się.

Gość asdasd
NIE MA DIETY CUD!!!!

polecam dietę south beach. Dla mnie to cud. Tyle, że ja mam cholernie silną wolę. A to warunek konieczny, bo pierwsza faza jest ciężka. Nic nie ma za darmo.

acha ja też chudnę nie głodząc się i rezultaty tego są zadziwiające! Jeszcze nigdy w życiu tyle mi się nie udało. To cudowne.