Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusia1504

Świąteczne upominki

Polecane posty

Prosze was o poopyzcje co do upominków światecznych dla chłopaka, przyszłych tesciów :) Pozdrawiam

Gość hahahahhaahaa
dobre hahahahaa

Gość uklaaa
dla chlopaka komplet długopis + pióro Parkera

Gość panterka84
przyszli tesciowie-moze jakis zestaw solami lu olejkami do kapieli dla Pani domu ,elegancki długopis,ksiazka(dowiedz sie od chlopaka co lubia czytac oraz sluchac co do chłopaka to zajrzyj na moj topik-co kupic chłopakowi tam podalam pare pomyslow

Gość Moudanun
jak święta, to jakiś album może albo inną kolekcję z empiku. ostatnio złapałam się na tym, że często wertuję empik.com w poszukiwaniu inspiracji. obowiązków dużo, a czas leci. święta się zbliżają już wielkimi krokami... nie wiem jak u Was, ale trema już zaczyna się wytrącać w powietrzu...

Gość loreia
u mnie - dla każdego książki. jak nie wiadomo, co kupić- książki. książki to najlepszy prezent pod słońcem :) wejdź na www empiku, poprzeglądaj nowości, różne kategorie, na bank znajdziesz coś w sam raz dla teściów i dla chłopaka pewnie też :)

Gość mart-enka
hehe,m no raczej, ksiazki najelesze. a jak sie kupi dobra ,to i mozna do niej wracac kilka razy, a nie ma nic lepszego jak prezent , do ktorego sie wraca i ma sie z nim zwiazane jakies uczucia. ja z kolei w empiku mauz kupilem, pierwsza czesc, bo kiedys mialem i mi braciak podarl, a to rzecz, ktora musi byc w domu kazdego przyjaciela komiksow

Gość Fat freeta
Ja mojemu Ukochanemu kupilam aparat cyfrowy Samsung NV11, a przyszlym tesciom kupilismy razem:Tacie wędke i kolowrotek, a mamie srebrny komplet bizuterii(kolczyki, zawieszka,bransoletka), amoi rodzice dostana od nas nowe DVD bo stare juz im sie psuje.Siostrze mojego faceta kupilismy tez komplet srebrnej bizuterii, a jej mezowi gadzety do samochodu,bo niedawno kupil nowy.Moja siostra(gimnazjalistka) dostanie MP3

A mojemu Misiowi na pierwsze wspolne Swieta kupilam taki duzy album do wklejania zdjec i powkladamam nasze najpiekniejsze zdjatka

Gość lindezja
dla teściów ja kupiłam perfumy (dla niej) i książkę (dla niego). z innych pomysłów to może jakieś fajne herbaty jak lubią, albo dzbanek do kawy/herbaty? co do chłopaka to tutaj nie miałam wątpliwości - od pół roku słyszałam, jak to super jest mieś w autku nawigację satelitarną, dlatego teraz już czeka skryty w szafie jego wymarzony "mio digi-walker" ;P

Gość lalalalalalalala
teściowej -komórke, księżki o kwiatach chłopakowi- wiertarke

Gość misianns
zależy ile chcesz wydać i co mu jest potrzebne mój chłopak np bardzo dużo jeździ wiec kupiłam mu nawigację MIO A701 a przy okazji jest to też fajna komórka żebym mogła go nękać ;P

Gość hirma
ja wszystkie pomysły na prezenty znalazłam na empik.com, a to książka, a to płyta, dla młodszej siostry kalendarz z kubusiem puchatkiem :) i mam juz wszystko z głowy, zamówienie zrealizowali błyskawicznie i od dawna czeka na choinkę :)

Gość miro-slav
...no empik to dla paru pokolen miejsce, gdzie sie kupuje udane prezenty. ja tez cos przygotowalem dla brata, plyte olo walickiego, kupilem na stronie , jutro jade odebrac:). swoaj droga polecam, plyta zaspiewana po KASZUBSKU!~!!

Gość lolissa
w sumie nie miałam w tym roku jakichś specjalnych pomysłów na prezenty, mało czasu itp i w sumie postanowiłam wszystko załatwić przez internet. trochę allegro, faktycznie sporo w empiku (możnaodebrać osobiście gdzie się chce, a to wielki plus przy tym co teraz poczta wyrabia), plus jakieś zabawki dla dzieciaków, to już w sklepie.