Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zniknąć

chcę zniknąć

Polecane posty

Gość zamyślona ona
WIESZ TYLKO,ŻE JEŚLI JEMU NIE ZUFAM TO WYDAJE MI SIĘ ŻE NIKT INNY NIE BEDZIE MIAŁ CIERPLIWOŚCI ŻEBY UDOWODNIĆ MI ŻE NIGDY MNIE NIE ZDRADZI

Gość PYTAM
DZIĘKUJE ZA POCIESZENIE

Wiesz faceci maja pewien stereotyp założony przez kobiety i czasami choćby facet robił wszystko żeby było dobrze to sie nie da zobaczysz czas pokaże że jesteś jedyna w jego życiu

Ludzie są naprawdę różni. Jeżeli jeden facet nie jest wierny, to nie znaczy, że inny też taki będzie. A może jesteś zbyt podejrzliwa? Może czuje się osaczony i dlatego się złości. W sumie nikt nie lubi być co chwilę sprawdzany.

Gość grypser25
skoro piszesz na erotycznym to pewnie chcesz zginac w sposob zwiazany z tym tematem. U mnie na bramce w lokalu bracuje taki zbyszek. Chłop ma pyte wielką jak kon, moge cie z nim umowic... masz do wyboru: zadławienie albo rozerwanie. Wydaje mi sie, ze zadlawienie bedzie mniej bolec.

Gość PYTAM
MÓWI ŻE JEST WIERNY , ALE JEGO ZNAJOMI TO SZUJE, DLA KTÓRYCH NIE MA TAKICH WARTOŚCI JAK NORMALNY ZWIĄŻEK TYLKO SKACZĄ Z KWIATKA NA KWIATEK, A SWOJĄ DROGĄ TO JA JESTEM STRASZNIE PODEJRZLIWAI ON KIEDYŚ TEŻ BYŁ I NAGLE PRZESAŁ , DLATEGO NIC NIE ROZUMIEM

Gość PYTAM
MOŻE I POWINNAM ZAUFAĆ,ALE MAM WRAZENIE ŻE ON SIĘ ROZPASTWI JAK NIE BEDE GO PILNOWAĆ, A POZATYM MOŻE JESLI GO BEDE PILNOWAĆ TO NIE BEDZIE MIAŁ MOŻLIWOŚCI MNIE ZDRADZIĆ

Może Ci w końcu zaufał, a może przestało mu na Tobie zależeć. Obserwuj jego zachowanie, gdy jest z Tobą, nie czepiaj się, bądź miła i... czas pokaże, jak to z nim jest.

Możliwości zawsze są. Jak ktoś chce zdradzić, to zdradzi i w pociągu i w przeciągu i w pokrzywach i przez dziurkę od klucza. Bądź dla niego taka, żeby nie chciał zdradzać, a nie żeby nie mógł.

Gość PYTAM
DZIĘKUJE PIĘKNIE ZA RADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grypser25
Wszyscy dobrze wiemy, ze kobiety i tak czesciej skacza na boki i nie robcie z facetow jakis wyjatkowo okrutnych ludzi. Mam dwa burdele i polowa dziewczyn pracujacych u mnie prowadzi drugie spokojne i normalne zycie. Z tym, ze wy jestescie na tyle cwane i przebiegle, ze lepiej ukrywacie swoje grzechy.

Gość PYTAM
NO WŁASNIE WIĘCEJ WIDZIMY I MOŻE JA WŁASNIE WIDZE ŻE MÓJ FACET MA COŚ NA SUMIENIU

Gość grypser25
Niestety zdazaja sie i tacy. A ja bym na twoim miejscu nie marnowal czasu tylko szukal jakiegos wartosciowego faceta, przy ktorym bedziesz sie czuc bezpiecznie i bedziesz mu ufac. Ja pomimo tego, ze obracam sie w towarzystwie dziwek nie "wyprobowuje towaru" bo mam zone ktora mi w zupelnosci wystarcza.

Gość CHCĘ ZNIKNĄĆ
TO MNIE ZASKOCZYŁEŚ, ALE COŚ NIE CHCE MI SIĘ WIERZYĆ ŻE NIGDY NIE ZDRADZIŁEŚ ŻONY, MAJĄC TAKIE MOŻLIWOŚCI,ALE JESLI TO PRAWDA CO MÓWISZ , TO BRAWO!!!

Gość grypser25
Jestem czlowiekiem z zasadami i przez zlamanie ich poczulbym sie zwyklym leszczem. Oczywiscie zanim mialo sie zone to naobracalo sie troche towaru i ciekawosc mnie nie meczy. Gorzej jest z tymi co maja jedna partnerke od poczatku. Wtedy przychodzi chec sprobowania jak by bylo....