Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama22225555

zabobony-wierzycie

Polecane posty

Gość kama22225555

mam pyta kied kupywalyscie cos dla dziecka,takpo trochu?ja jestem w 12 tyg i na mnie krzycza bo butelke kupilam;-]!!!!!i w 8 mies chcialam wozyka a to podoban najgorsza rzecz jaka moze byc!!!co o tym sadzicia?wypowidzcie sie ja osobiscie nie wierzlam nigdy w takie rzeczy

sama nie wiem, ja nie wierzylam, ale tez korcilo zeby cos kupic, moja mama byla ok, nic nie mowila, za to sluchajac tesciowej, pierwszych spiszkow dorobilabym sie dopiero po porodzie :( wozek kupilam co prawda po porodzie, a pierwsze takie zakupy dzidziusiowe -butelki, rozki, kosmetyki kupilam w ostatnich tygodniach ciazy

ja tam wogóle nie wierze w takie rzeczy... zaczełamkupować pomału od 5 miesiąca :)... w 8 miałam już kupiony nie tylk wózek ale też łóżeczko fotelik wanienke ..kosetyki ubranka no dosłownia miałam już wszystko :D i to od dawna :D

Az mi głupio:D bo znowu muszę podpisac sie pod tym co napisala Evi... Tak samo wygladały u mnie \" dzidziusiowe zakupy\" Z tym,ze mam \"ZAJEFAJNA\":D tesciowa i mame ,siostre i bratowa , które razem ze mna kupowały ciuszki - sprawiało nam to duzo radosci ( szczegolnie te firmówki z lumpeksów ....za 2 zł spodnie Adiddasa ....5 zł blueczka Gap\'a ) sama radosc to była :) i to czekanie .... Ciesze sie ,ze nie psułam sobie \"zabobonami \" uroku ciazy ... Takie rzeczy jak zakupy baaaardzo ciesza mame:)