Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaaa

ZA CO DZIĘKUJEMY TEMU FORUM!JAKIE KOSMETYKI DZIEKI NIEMU ODKRYŁYSMY

Polecane posty

Gość kamilaaa

w tym watku wpisujcie laski wszystkie cudowne kosmetyki i sposoba na zdrowie i urode które dzieki temu forum zakupilyscie lub wypróbowalyscie!! ja zaczynam! dziekuje za : 1 olej rycynowy(boski) 2 peeling kawowy (boski) 3 jak cos przypomne sobie to napisze potem bo teraz niemam czasu:)

Gość siemiontkwsaa
zajefany topik. a ja dziekuje za szampon trzy zioła!! i za rycynowy olejek także!!to sa dzieła sztuki, dzieki dziewczynki!! aha i za olej do ssania oraz za siemie lniane które mi pomoglo.!

Gość kocham was bardzo
A JA ZA SEBORADIN NIGER SZAMPON (O CZYM PISALAM WCZESNIEJ JUZ:))

Gość super prosto
Nie kosmetyk, ale dzięki za binde na tzw. drugi podbródek. Nie wierzyłam....ale działa. Nawet cofa to co jest.

Gość DO SUPER PROSTO
pisz szczegóły!

Gość do super prosto
O co chodzi z tym drugim podbródkiem? Bo mam coś takiego a chętnie bym się pozbyła...

Gość super prosto
Nie mam sił żeby teraz odpisywać, to dośc dlugie wyjaśnianie..... Jak się jutro zbiore to spróbuje znaleźć topik. Będzie to trudne, bo to prehistoria w życiu kafeterii. Może uda mi się dzisiaj, nie wiem.Coś marnie dziś się czuję, a kopanie w archiwum .....męczące.

Gość DO SUPER PROSTO
ale jesteś :o

Gość super prosto
To nie tak, że nie chce , ja nawet nie pamiętam tytułu!!!!!!!!!!!!! Rok albo i więcej to było. Była jakaś starsza kobieta, która dzięki bindzie ma nienaganny podbródek, opisała to z grubsza, bo potem zniknęła. Nie znajde topiku, a szczególowe wyjaśnianie spowoduje następne pytania, szczegółowe. Nie mam sił na to odpisywać. Poza tym to topik o kosmetykach, krótki, konkretny, co pomogło a co nie, a nie miejsce na szczegółowe instrukcje. Dobranocaś.