Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Dla mnie atrakcyjne kobiety w wiekszosci sa nielogiczne

Polecane posty

Gość kasandra ef
ja nie lubie takich" Cichych wód" tacy są dopiero niebezpieczni , po tamtych chociaż wimy czego moż3my się spodziewać.

Gość zielona pietruszka
bzdura jakie ciche wody to niekoniecznie

Kurcze zmroziło mnie to że szukamy takich jak nasz ojciec. Niekoniecznie prawda? przecież niektórzy szukają dokładnego przeciwieństwa? A Michu* do tego co napisałeś. To nie genaralizując to czasami wydaje mi się że Ci przeciętni sa gorsi. Bo jak tu ktoś napisał to jakaś dziewczyna sie zakochuje, potem następna, kolejna i w końcu on obrasta w piórka. Dodają mu pewności siebie. Sprawia mu satysfakcię że moze krzywdzic kolejne, a kiedyś nie mógł.

Gość hfdsjakl
A mści się za własne niepowodzenia:O

Gość do kasandra ef
masz sporo racji, po takich przynajmniej widać co i jak czarno na białym, a po tych cichych.....nigdy nie wiesz

Gość klklkklk
no wlasnie...bo "atrakcyjnośc" jest względna i to nie o nią chodzi może sprawa w tym, że po prostu w życiu trzeba nabrać doświadczenia, zrozumieć że nie zawsze złoto co się świeci, trzeba się kilka razy sparzyć poza tym, moze to herezja, ale wydaje mi się że czasem bycie ofiarą - także w związku- uzależnia

Gość frigoris
A ja jestem właśnie z takim "ciachem".. Przystojny, męski, a do tego czuły, inteligentny, mądry i dobry dla mnie.. Ma też swoje wady, wiadomo, nikt nie jest idealny. Ale, jak widzisz, tych wyjątków od reguły trochę jest :)

Gość rowna50
A ja wiem jak to jest- chce się zaimponować kolegom/koleżankom !!!!!!!

Gość HbH
"ja nie lubie takich" Cichych wód" tacy są dopiero niebezpieczni , po tamtych chociaż wimy czego moż3my się spodziewać." podobno kobiety lubia, jak facet jest nieprzewidywalny, bo przewidywalny = nudny :/ po drugie, to nie moja, wina, ze taki jestem. Nie zmienie sie przeciez :/ a na pewno nie bez kobiety. Tylko jak mam ją miec, skoro wszystkie się boją (nie wiem czego).

podobno kobiety lubia, jak facet jest nieprzewidywalny, bo przewidywalny = nudny :/ --- tak mają panie zlokali, mediów są jak małe dziewczynki \"zabaw mnie! a związek to własnie gdzie jedno zna drugie. Zna, ale to nie zmienia faktu, ze nie mozna byc zaskawianym:) mozna:)

Gość bliska
to, co zauwazyłes Michu, to prawda ale sie temu nie dziwię uczuciami rzadzi ekonomiczna zasada: pożadane jest to, co mało dostepne (ale nie moze byc niedostępne na 100%) i to, na co jest duzy popyt (jedno z drugim tez sie jakos łączy, przyznasz), a potem, to tak wiele sie inwestuje (myśli, czas, przebaczenia, czekanie, zmartwienia i ulga, gdy wszystko jest w porzadku, choc na krótko...), więc zrezygnowac coraz trudniej....choć to się już w ogólle nie opłaca, ale na to sie wpada później, gdy on juz zerwie, gdy juz nie ma nadziei i gdy złapie sie dystans...

Gość bliska
dlatego potem często słyszymy: aż jestem na siebie zła, że byłam taka głupia i sama nie zerwałam... tak długo pozwalałam, zeby mnie źle traktował...

Gość zielona pietruszka
a co najważniejsze taki facet nawet nigdy nie żądał ode mnie analnych zaspokajań, pierwszy taki wyrozumiały partner przez te dziesięć lat związku z nim niemalże wygoiłam hemoroidy

Gość bliska
widiocznie tak, atrakcyjny chamie, zycie pokazuje, niestety, ze tak

Gość Mieszkasz z alkoholikiem
? bije cię ?

Gość bliska
straszny chamie, chciałam napisac :D

Gość bliska
jesteś jedyny więc...widocznie ze mnie tez niezła zołza :D:D;D:P