Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Dla mnie atrakcyjne kobiety w wiekszosci sa nielogiczne

Polecane posty

Mam na mysli ich zachowanie przy doborze partnera. Biora sobe faceta tzw meskiego, super przystojnego tzw CIACHO a taki zazwyczaj okazuje sie chamem, prostakiem ktory wie, ze dzieki swojemu wygladowi moze miec kazda. I wtedy zaczyna sie... Takie CIACHO zaczyna olewac dziewczyne, bo wie ze moze miec inna. Niekiedy nawet podniesie reke na taka dziewczyne. Jest chamski, prosty, przewidywalny... Ale on ma kase, ma mozliwosci, jest taki meski przeciez...:-o Mysli glownie o sobie o swoich przyjemnosciach ktore przedklada na to co mysli, czuje i chce jego partnerka. Po tym wszystkim dziewczyny placza, narzekaja jaki to zly los maja i zastanawiaja sie dlaczego tak jest. A pozniej jak sie juz jakos rozstana to znowu wiaze sie z kims o takim samym pokroju i historia nie zadko zatacza koło.... Co z tego, ze pod bokiem maja normalnych facetow, ktorzy nie zrobiliby nigfy tego co robia wlasnie ONI ale nie są tak atrakcyjni jak wlasnie tamci faceci.... Nie rozumiem tego, a zauwazylem ze dzieje sie tak bardzo czesto. Na koniec chce zaznaczyc ze NIE GENERALIZUJE. WIEM ZE CZASAMI JEST NORMALNIE I FACET JEST NA PRAWDE FAJNY. Jednak coraz czesciej widze to co opisalem w tym topiku. DZIEWCZYNY - WIEC JAK TO JEST ??

Gość SzansanaSukces
Coś w tym jest :-)

Gość SzansanaSukces
Wiesz.....bo kobiety w tym temacie nie kierują się logiką

Gość a nieatrakcyjne kobiety
?:O

Nieprawda. :D Męski i fajny, to niekoniecznie taki napakowany, chamski wieżowiec. :D Najbardziej na świecie męski i fajny jest mój facet, który innym dziewczynom wydaje sie zwykłym i przeciętnyn chłopakiem. Ale one nie znają go tak, jak ja. ;)

Gość ty chyba
poczyniłeś te obserwacje w środowisku semickich dresów

Gość SzansanaSukces
Nieatrakcyjne kobiety często mają bardzo atrakcyjnych mężczyzn

Gość klklkklk
facet "tzw męski, super przystojny tzw CIACHO" wcale nie zawsze ma kasę i możliwości... powiedzmy, że rozumiem że dziwi Cie, ze dziewczyny lecą na kasę...ale to że atrakcyjna panna chce (i może- więc korzysta z tej możliwości) mieć atrakcyjnego faceta mi się wydaje zupełnie zorozumiale stosując Twoją logikę- skoro uważasz się za nieatrakcyjnego po co Ci atrakcyjna dziewczyna? poza tym ci "zwyczajnie, dobrzy kolesie" co to nigdy nic zlego dziewczynie nie zrobią...bardzo często zmieniają się w takich kolesi o jakich piszesz- wystarczy, że zdobędą trochę wladzy, kasy, że jedna-druga dziewczyna ślepo się w nich zakocha, że dostaną po tylku jeden-drugi raz...i robią się z nich cyniczne buce

Gość SzansanaSukces
a poza tym pojęcie atrakcyjności jest bardzo względne i dla każdego co innego jest atrakcyjne

Gość klklkklk
szukaj przeciętnej kobiety;) co właściwie rozumiesz przez hasło "atrakcyjne kobiety"?

Michu - dla jakiejś dziewczyny z pewnością jestes lub będziesz najbardziej męskim i fajnym facetem na świecie. ;)

masz racje - czasami ktos taki zmienia sie straszliwie wogole kasa robi niektorym ludziom wode z mozgu niektorzy nie powinni miec mozliwosci posiadania wiekszej ilosci pieniedzy bo zwyczanie glupieja :-P

Gość gardenia...
Założę się że nie zwracasz uwagi na przeciętne dziewczyny... Faceci...

Gość ty idito nie zawsze ejst tak
ze atrakcyjny = cham nieatrakcyjny = dobry, czuły :o

Gość SzansanaSukces
a co to plastikowy pustak?? hehehheheee

Gość klklkklk
pewnie, że kasa, sukcesy (i porażki też!) i obracanie się w określonym towarzystwie zmienia ludzi całkiem zwyczajna dziewczyna, która nagle zdobywa jakąś pozycję, zaczyna zarabiać, kupować ciuchy, mieć "znajomości" staje się nagle...atrakcyjna...obiekt westchnień...To też jest dziwne

Gość muddle-along
To co sie dziwisz, jak sam piszesz ze moze miec kazda.

Gość tylko nie dawaj swojej foty

Gość tylko nie dawaj swojej foty
Z Twoich postów wynika że tak.

Gość zielona pietruszka
czesc michu, jest w tym troche racji co piszesz ze wpadamy w zyciu zawsze na te same typy,to moze smieszne co napisze ale czesto jest tez tak ze pies podoby do wlasciciela.mysle ze wiele kobiet szuka podswiadimie obrazu ojca np ojciec alkohoik ...no i maz alkoholik moment zaraz racam

Gość zielona pietruszka
no ale trzeba zdac sobie w zyciu sprawe to jest wlasnie wazne...a potem tylko troche szczescia i faceta ktoremu bardzo zalezy.........i ktory bardzo sie stara....jestem w takim zwiazku od10 lat i jestem szczesliwa