Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam

co włozyc do gina

Polecane posty

Gość dlaczego pytam

kasują i kasuja a ja kurcze pytam bo mam kłopot. W lecie kiecka do góry i juz a w ziemie. Ide pierszy raz i nie ma parawana i mam na boso paradowac 5 kroków do fotela? i musze chyba skarpetki włozyc bo na boso nie usmiecha mi sie. A jak wy sie ubieracie? Tyle tego zdejmowania jest , a ja musze przy stoliku lekarza się rozbierac i ubierac czy wy tez?

u mnie jest parawan (bylam u kilku i zawsze tak bylo). ginekolog tylko mowi zapraszam i ide sobie i tam sie rozbieram. Skarpetki mozesz miec i nie musisz ich zdejmowac bo przeciez w badaniu nie przeszkadzaja. moze sprobuj pojsc w ubraniu do krzeslaka i tam sie rozbierzez, jesli zwroci Ci uwage to rozbierzesz sie jak zawsze. ale dla mnie to troche dziwne. chociaz z 2 strony oni sie tyle napatrzyli, ze im wszystko jedno ale moga nie rozumiec, ze ktos sie krepuje

Na wizytę do ginekologa zakładam długą bluzę. Za parawanem zdejmuję bieliznę i spodnie, opuszczam bluzę i przynajmniej nie idę \"goła\". Skarpetki też zostawiam, moje stopy ginekologa nie interesują:P

Gość ja chodzę w
pończochach samonośnych i w spódnicy - także na fotelu - spódnica do góry i bez problemu:)

Gość anosi
no i jeszcze podgol sie koniecznie dosc mocno, bo za pierwszym razem odeslą Cie jeszcze jak nie spelnisz unijnych wymogow, no i jeszcze ten zastrzyk, ale to spoko pozdr i trzym sie

Gość jak uwazacie
ja niechce paradowac po gabinecie z cipka, chce na nią popatrzec to niech patrzy na fotelu a nie jak idę marszowym krokiem :) a jak ktos wejdzie:)? a jak skarpety śmierdzą od butów?

Gość to częsciej myj stop
często zmieniaj skarpetki,stopy popryskaj specjalnym dezodorantem do stóp lub posyp je talkiem!Wtedy nic nie będzie śmierdzieć;-)

Zwykle zakładam spódnicę, zimą rajstopy i spódnicę, biorę do gina świeże, czyste skarpetki. Nie lubię tak jak tu ktoś mówił chodzić po gabinecie z gołymi czterema literami pomimo, że jest parawan.

Gość postronna obserwatorka
w niektórych gabinetach (np. cm lim w wawie) są jednorazowe fizelinowe spódniczki i jednorazowe osłonki na stopy. dla mnie rewelacja.

Gość hłehłehłehłehłeee
alez wy macie dziwne problemy:) ja chodze w tym w czym chodze na codzien:) sciagam jenasy, sciagam majty, zostaje w skarpetkach i jakiejsc krotkiej koszulce i maszeruje na fotel:) co w tym takiego:)? nie wiem zego tu sie wstydzic...przeparadowac sie wstydziecie, a na fotelu jak siedzicie rozłozone i lekarz jest 20cm od was juz sie nie wstydziecie:)? hmm:)

Gość Ohydztwoo
przy okazji ja też mam pytanie czy jak lekarz mówi że musi zbadać kwaśność odczynu z pochwy i w tym celu lizał mnie po wargach sromowych to jest to przegięcie? myślę że tak, ale tak zbaraniałam że nic nie zrobiłam ale to nie jest chyba normalne, nie? :-o

Gość ladna prowokacja
:P