Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przenosze

Zarobki asystentki

Polecane posty

Go艣膰 przenosze

Zarobki asystentki [14.12] 11:44 Passoa Hej, Dosta艂am prac臋 jako asystentka prezesa w 艣redniej firmie, moja wyp艂ata na 3 m-czym okresie pr贸bnym b臋dzie wynosi膰 2100 brutto. Czy to du偶o czy ma艂o? Jestem z mazowsza miasto ok 150 tys. mieszka艅c贸w. [14.12] 11:45 to zale偶y wszystko zale偶y co le偶y w Twoich kompetencjach i jak cz臋sto musisz podciaga膰 sp贸dnice!! [14.12] 11:46 to zale偶y a i to sie nazywa sekretarka szparka a nie jaka艣tam asystentka!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 te偶 asystentka
witam moje zarobki po 8 latach pracy to 2400 na r臋k臋 + r贸偶ne dodatki (premie, kom贸ra, bony itp) 艣rednie miasto na Pomorzu

Udost臋pnij ten post

R贸wnie偶 mam tel s艂u偶bowy, laptopa i samoch贸d s艂u偶bowy. Na pocz膮tek kwota mi odpowiada i mam nadziej臋 ze po okresie probnym podniosa mi zarobki. PS. wkurzaja mnie okrutnie wypowiedzi idiotow co to mysla ze asystentka to tylko dupy daje!!

Udost臋pnij ten post

Witam, ponownie podnosz臋 temat. Wypowiedzcie si臋 na ten temat oraz jakie macie obowi膮zki. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monini
jestem Asystentk膮 dyrektora w 艣redniej prywatnej firmie, zatrudniaj膮cej oko艂o 100 os贸b i sezonowo oko艂o 300. moje obowi膮zki: - opieka nad kluczowymi klientami firmy - dokumentacja proces贸w produkcyjnych ( opisy projekt贸w ) - Wystawianie faktur VAT - wsp贸艂praca z dzia艂em ksi臋gowo艣ci - sporz膮dzanie dokumentacji key account ( raporty , zestawienia produkcyjne ) - kontakty z klientami zagranicznymi - realizacja zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego - monitoring zaleg艂ych p艂atno艣ci klient贸w firmy - t艂umaczenie dokument贸w obcoj臋zycznych - zarz膮dzanie nad sprawnym przep艂ywem informacji w firmie - czuwanie nad sprawnym funkcjonowaniem pracy biura jestem odpowwiedzialna rowniez za: - koordynowanie agendy prze艂o偶onego, - umawianie i kontrolowanie spotka艅 wed艂ug skali priorytet贸w , - przygotowywanie raport贸w oraz zestawie艅 - zarz膮dzanie hierarchi膮 informacji przyp艂ywaj膮cych do prze艂o偶onego, - sortowanie i syntezowanie najbardziej istotnych informacji , - monitorowanie rozm贸w telefonicznych, przejmowanie wyznaczonych interesant贸w - przygotowanie odpowiednich materia艂贸w i informacji potrzebnych przed spotkaniami Prze艂o偶onego, zar贸wno wewn臋trznymi jak i zewn臋trznymi - tworzenie pozytywnego wizerunku firmy i prze艂o偶onego, poprzez odpowiedni膮 organizacj臋 pracy w kontaktach z licznymi interesantami - samodzielne decydowanie w imieniu prze艂o偶onego w wyznaczonych sprawach - nadz贸r nad realizacj膮 projekt贸w - wsp贸艂praca z Dzia艂em Jako艣ci - t艂umaczenie dokument贸w, korespondencji , t艂umaczenia symultaniczne z j臋zyka angielskiego - wsparcie organizacyjne i administracyjne Dyrektora pracuje pon.-pt.8-16. zarabiam 2400 netto. nie mam samochodu s艂uzbowego ani kom贸rki, bo nie moge sie o nia doprosi膰.

Udost臋pnij ten post

Ja tez pracuj臋 jako jedna z dw贸ch asystentek, po p贸艂 roku pracy zarabiam 2100 + kom贸rka + bony od 艣wieta... Za 3 miesi膮ce mam mie膰 \"wyr贸wnanie do 艣redniej , jak膮 powinien dostawa膰 asystent\" - nie wiem jak膮 sum臋 miala na mysli szefowa, m贸wi膮c to. Czy kto艣 si臋 orientuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -kasie艅ka
masz 2100na r臋k臋 czy brutto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -kasie艅ka
Caracaz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez pracy
Fajne macie zarobki, mi zaproponowano 800 z艂 na reke i to umowa zlecenie( no i oczywiscie bez zadnego tel sluzbowego laptopa czy samochodu) wiec przy 2100 z艂 to ta moja propozycja pracy wygl膮da 艣miesznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddddd
bez pracy a mialabys tyle obowiazkow co Caracaz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂e pytankoooo
Czy mo偶na dosta膰 prac臋 asystenki bez 偶adnego do艣wiadczenia, zaraz po studiach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beznadzieja....
To ladnie zarabiacie. Ja pracuje w firmie, w ktorej asystentka szefa ma przerabane. Szef jest ogolnie popieprzony i kobieta placze niemal codziennie. Ma 3 telefony, z czego 1 tylko do dyspozycji szefa - nie odbierze, opieprz (niewazne, ze byla w toalecie). Szef ma wspolnikow i nie dociera do nich, ze ona jest asystentka szefa i traktuja ja jak ogolna sekretarke, a szef nie zamierza ustalic oficjalnie jej obowiazkow i kwestii tego, komu podlega, wiec czasami musi robic 3 rzeczy na raz. Dodam, ze wspolnicy jej nie lubia i normalne jest, ze ktos ja zwalnia, a szef odwoluje decyzje. Ze kobieta jeszcze sieczki z mozgu nie ma to sie dziwie. Obowiazki jej wykraczaja poza ramy zawodowe i musi zajac sie zamawianiem kwiatow dla zony, rezerwacja restauracji, potrafi kazac jej dzwonic do siebie w dni wolne zeby o czyms tam mu przypominala. No i nic to dla niego dziwnego, ze dzwoni do niej o 23 i opieprza albo chce jakichs informacji i kobieta rzuca wszystko, zostawia znajomych i leci do domu po notatnik... I to wszystko za 1000 brutto plus jakies tam grosze na lewo. Twierdzi, ze nie da sobie rady bo skonczyla 40, sama corke wychowuje i nie da rady nic znalezc. Nie wiem, ja na jej miejscu wolalabym do sklepu isc pracowac, pieniadze te same a komfort pracy (jakkolwiek to brzmi) zupelnie inny. ja tez stamtad spadam, po miesiacu. Chyba juz gorzej nie trafie, przynajmniej teraz w to wierze :o W kazdym razie o stanowisku asystentki nie mam zamiaru myslec po tym co zobaczylam :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez pracy
dddd czyba chodzi艂o ci o Monini, to obowiazki podobne tylko bez t艂umaczen a jedynie rozmowami z zagranicznymi dostawcami, pol etatu mialabym robi膰 jako asystentka a drugie po艂 etatu pomoc g艂贸wnej ksiegowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowiedzcie prosz臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kitekkot
pracuj臋 jako sekretarka w prywatnej firmie, firma jest ma艂a, zarabiam 1100 z艂 netto. pracuj臋 na ca艂y etat. ale ju偶 nied艂ugo wyprowadzam si臋 z tego koszmarnego miasta i mam nadziej臋 znale藕膰 lepsz膮 prac臋 i p艂ac臋...

Udost臋pnij ten post

dziewczyny, a trudno sie dosta膰 na asystentke? czy jakos studentka filologii angielskiej i po roku przepracowanym na stanowsisku pracownik biurowy mam jakies szanse?

Udost臋pnij ten post

dziewczyny, a trudno sie dosta膰 na asystentke? czy jakos studentka filologii angielskiej i po roku przepracowanym na stanowsisku pracownik biurowy mam jakies szanse?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chc臋 by膰 asystentk膮
przy艂膮czam si臋 do pytania SzukaczkiPracy!!! Pracuj臋 jako lektorka, ale marzy mi si臋 zmiana pracy. No i normalna umowa!!! Te偶 jestem po anglistyce, ale do艣wiadczenia w pracy biurowej nie mam.

Udost臋pnij ten post

Tak, prosimy dziewczyny pracujace na tym stanowisku o wiecej informacji czy trudno sie dostac i czy takie osoby jak my mamy szanse...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chc臋 by膰 asystentk膮
No w艂a艣nie, pracuj膮ce asystentki odezwijcie si臋 !!!! SzukaczkaPracy, ty przynajmniej masz jakie艣 do艣wiadczenie w pracach biurowych- zazdrosz臋. Mo偶esz bli偶ej opisa膰 jak znalaz艂a艣 tamt膮 prac臋 i jakie mia艂a艣 obowi膮zki ??? W jakich godzinach pracowa艂a艣? No i og贸lnie, czy Ci si臋 podoba艂o :)

Udost臋pnij ten post

Droga \"chc臋 by膰 asystentk膮\" ja mia艂am od razu po liceum roczny sta偶 na stanowisku pracownik biurowy, niestety po sko艅czonym sta偶u nie by艂o wolnych miejsc pracy i musia艂am si臋 po偶egna膰 z tamt膮 firm膮. Zacz臋艂am poszukiwa膰 pracy w艂a艣nie na stanowisku pracownik biurowy, ale by艂am na kilku rozmowach i cisza lub pensja taka, 偶e szok po odliczeniu dojazd贸w nic by mi nie zosta艂o, od niedawna szukam te偶 na asystentk臋 lub sekretark臋 itp. Sta偶 znalaz艂am tak, 偶e pierw posz艂am do tamtej firmy gdzie chcia艂am mie膰 sta偶 da艂am im swoje podanie i oni chcieli mnie przyj膮膰 na sta偶, to potem wszystko by艂o za艂atwione przez urz膮d pracy, tamta firma poda艂a im,偶e chc膮 mnie na sta偶u i tak si臋 tam znalaz艂am. Obowi膮zki : wysy艂anie korespondencji, wiadomo drukowanie, kserowanie, wysy艂anie faks贸w, kompletowanie i zszywanie dokument贸w kasowych i memoria艂owych, archiwizacja dokument贸w, uk艂adanie wyci膮g贸w, uczestniczenie w kontroli bezpo艣redniej u Klienta, pomoc przy sporz膮dzaniu um贸w, pisanie aneks贸w do um贸w, uczestniczenie przy sporz膮dzaniu sprawozdawczo艣ci itp itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chc臋 by膰 asystentk膮
Droga "SzukaczkoPracy" dzi臋ki za odpowied藕. Ja z kolei od miesi膮ca wysy艂am CV i na razie cisza, zero odzewu... Zaczynam powoli mysle膰, 偶e b艂臋dem by艂o studiowanie filologii, bo jedyn膮 prac膮 pewn膮 to jest co najwy偶ej nauczycielstwo. A nie chc臋 pracowa膰 w szkole. Przepracaowa艂am rok w gimnazjum i jedyne, co mog臋 stwierdzi膰 po tym do艣wiadczeniu to to, 偶e moja noga juz wi臋cej w 偶adnej szkole pa艅stwowej nie postanie!!! Po prostu czu艂am, 偶e moja wiedza umyka艂a, a teraz czuj臋, 偶e dalej umyka. Szkoda... Nie tak to sobie wyobra偶a艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asystentka od 2 tyg.
To gdzie Wy pracujecie ?? Asystentka a asystentka---to te偶 r贸znica.Nie pisz臋 tego z艂osliwie.Zacze艂am prac臋 jako asystentka dwa tygodnie temu--moja pensja 55oo--po trzech miesiacach mam dostac 6000(brutto) a po roku.......??????--obiecano mi podwy偶ke. Mieszkam w duzym miescie i pracuje w du偶ej firmie.Gadka,szmatka...tylko po angielsku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asystentka od 2 tyg.
A moje obowi膮zki--pracuje glow膮. 呕adnych herbatek,kawek.....od tego jest sekretarka.Bardzo przestrzegaja tego w tej firmie.Zreszta gdyby to naleza艂o do moich obowiazkow--nie stara艂abym sie o te prac臋.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AniaWarszawaPraga
kobieto ogarnij si臋, odnios艂am wra偶enie jakby艣 wszystkie rozumy pozjada艂a, "od kawy jest sekretarka"....Wida膰, 偶e tr膮cisz lansem. Na takie podej艣cie brak mi s艂贸w... Tak naprawd臋 nie wiele tw贸j post tutaj wni贸s艂... bo jakbym Ci powiedzia艂a, 偶e w firmie w kt贸rej pracuje recepcjonistka zarabia 5.000 brutto, z pewno艣ci膮 by艣 nie uwierzy艂a, a jednak wi臋c nie my艣l sobie, ze jeste艣 jedyna i nie powtarzalna - proponuje zej艣膰 na ziemie. A stanowisko Asystenckie w wieku 30 lat hmm ma艂o ambitnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gorzata22
Jestem asystentk膮 w du偶ej francuskiej firmie (hipermarket). Pracuje ponad rok. Zarabiam 2500z艂 brutto+ premia asystencka. Na 艣wi臋ta s膮 r贸wnie偶 bony o warto艣ci 250 zl ;). Pracuj臋 5 dni w tyg godz.8:00-16:00.

Udost臋pnij ten post