Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikit

czy waszym zdanie ona jest piekna?- do mezczyzn

Polecane posty

Gość darek 24
To ja nie rozumiem,ze to cos jest ładne:) Zgodze się,że ma urodę nieprzeciętną,ale to nie oznacza ze jest poand pzreciętną tylko jak dla mnie wieeele niżej. Tak samo jak Kate Moss obie sa do seibie bardzo podobne i obie fatalne wg mnie nie rozumiem dlaczego jest ładna :((((((( mam poprostu inny gust i pewnie niele osób teraz mnie zgani i obsypie głuypimi komentami ale wg mnie ładne kobiety to Anna Mucha czy Joasia Brodzikczy Cielecka,ale ona hmm uroda inna niż wszytskie tylko,że poprostu żadna.

Gość dsdfsdfddfd
wszystkie wywalaja cyce na wierzch bleee ........:O

Gość bo ja wiem....
jak się nazywał ten potworek który chodził za tym frodo we "Władcach pierścieni"? Bo właśnie tego mi przypomina na zdjęciu numer 2. Nie urzekła mnie jej uroda. Popadając w skrajności wolałbym Ewę sonnet

mi sie nie podoba. ma szeroko osadzone oczy, a wiadomo, ze facetom sie podobaja kobity z blisko osadzonymi oczyma. jakas taka sobie,

Gość epkaaa
hmm po waszych komentarzach widać, że ta dziewczyna bardziej podoba sie kobietom niz facetom:) ale przynajmniej wyglada na swoj mlody wiek, nie jak adriana lima, ktora wyglada czasem jakby miala trzydziestke.

Gość Mir
Fakt wyglada młodo tylko co z tego,że malodo jak jest brzydka to juz lepiej byc brzydkim i starym zawsze mozna sie starościa wytlumaczyc :p wh mnie jest obleśna ladna ma cere i to tylko to ale co jej da ladna cera skoro jakas taka twarz paskudna:/