Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eufemia

PRE TEST

Polecane posty

Gość eufemia

czy test na mocz, robiony 6 tygodni po stosunki pokaże prawdę??? dodam, ze był to pre test

Gość floppy
na pewno tak. Używałam tego testu 2 razy, i działał w porządku, a 6 tyg po stosunku to juz na pewno zadziala.

Gość te testy
Są podobno dobre i polecane itd. Ja miałam nieciekawą sytuację z tym testem. Kupiłam jeden, bo nie spodziewałam się problemów. Test nie wyszedł w ogóle, pomimo prawidłowego użytkowania. Na drugi dzień kupiłam inny test taki z dzieciaczkiem na żółtym tle i działał bez zastrzeżeń. Pozdrawiam Acha, nie odpowiedziałam na pytanie. Skoro upłynęło 6 tygodni od stosunku, to z całą pewnością, każdy test powinien wskazać prawidłowy wynik.

Gość eufemia
dzieki za odpowiedzi, swoją drogą, gdy robiłam Quick Vue wynik pokazał sie juz po ok 30 sek, a tu nie działo się nic przez prawie minutke, dopiero potem ta upragniona jedna kreseczka, na początku jasna, ale po chwili ciemna;d dziwne to?

Gość eufemia
odpisze jeszcze któraś?

tak, testy te zazwyczaj pokazują prawde, jesli tylko są dobrze wykonane. Coraz wiecej z nich mozna wykonywac nawet w różnych porach dnia, niekoniecznie rano. Co jeszcze chcialabys wiedziec?

Gość eufemia
dziekuje :) chciałabym wiedziec, czy musze sie jeszcze stresowac, od stosunki minęło 6 tygodni, po trzech robilam test z krwi(neg) a po 6 mocz(pre test) a okresu jak nie ma tak nie ma, dodam, ze mialam kilkudniowe brunatne plamienie, a okresy mam nieregularne. BOJE SIE, gin dopiero za kilka dni, ale do tego czasu zrobie jeszcze z 10 testow

Gość eufemia
podnosze bo dalej nie wiem

testy sa wiarygodne tymbardziej po 6 tyg od stosunku...poczekaj spokojnie na wizyte u gina...zatrzymanie okresu moze byc z innych pyrzyczyn niekoniecznie ciaza

Słuchajcie 18 sierpnia powinnam dostac okres ale oczywiscie jest 30.08 i go nie ma.Odstawilam tabletki przez ten miesiac i uprawialam sex ale oczywiscie z prezerwatywa.zrobilam test ciazowy pre test,po 8 dniach od ostatniego stosunku juz po terminie oczekiwanej miesiaczki i wyszedl negatywny czy to aby napewno wiarygodne?

jeśli właśnie odstawiłaś tabletki to cykl się mógł rozregulować. jest tu pare wątków o tym