Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loelesk

CZy są tu takie dzeiwczyny co niegdy nie zrobią loda bo maja takie zasady??

Polecane posty

Gość calineczka1986
Moim zdaniem trzeba byz z chlopakiem dlugo i wtedy to samoistnie zaczyna sie robic on mi minetke a ja jemu "daje buzi" i dla mnie po 4 latach bycia z moim slodkim zolnierzem jest to bardzo ale to bardzo przyjemne!!!oczywiscie nie w kazdej sytuacji ale w trakcie dlugiej gry wstepnej czemu nie-to dla mnie jest fajne!

Gość synEdenu
takie co tego nie robią to zazwyczaj zimne kłody co tylko po Bożemu, dlatego na kobiety się nie nadają, ja tam otwarcie bym powiedział dlaczego zostawiam...

Gość calineczka1986
Do syna edenu: jestes zalosny jesli potrafilbys zostawic dziewczyne tylko dla tego ze nie robi ci loda!!!!jedne dziewczyny to lubia a drugie nie!!!!ja to lubie robic mojemu chlopakowi ale gdybym nie lubila i on by ze mna zerwal podajac powod :bo nie robisz mi loda to dostalby ostro w twarz!!!!!

Gość loda
robia tylko dziwki!

witam! hm.. najciekawsze jest to, ze jeśli koleś strzela minetki to luz, nikt się z niego nie nabija, ogólnie jest cool, no a jak już laska strzela lodzika to już jest kurwa, szmata itp. :(

Gość bo to zależy
obcej w zyciu bym nie wylizał a fuuuu:O ale z dziewczyna z ktora jestem juz jakis czas i cos do niej czuje to jak najbardziej tak :)

Gość krystyna jankowska
ja robie loda moim klientom bo jestem prostytutką, jak zapłaci to ma ale biore ekstra 20 zł za loda

Gość Sillen
ja nie robie bo nie umiem:-P i wstydze sie..hehe

Gość lesleslek
No włąsnie załozyłem ten topik..i czytam te wypowieddzi ..i wiecie trzeb xzaakcetowac jak ktos tego nie chce .chociaz ja sięczułem dzienie...gdy moja była dziewczyna ładna strasznie...i często gadajaca o seksie ..i ze jest zobczona jak przycgodziło co do czego to było jakos tak dziwnie...jak robiłem jej minetke to było jej super..A potem stwierdziłą ze ona nie lubi tych gier wstępnych tylko odrzu jak w niż wchodze i jade w nią...:/ A z tym lodem to powiedziała mi ze ona tego nie robi i tyle ze jak mi nie pasuje to nara..ze swojemu byłemu tez nie robiła chociaZ GO KOCHAŁĄ BARDZO...i ZE NIE SPOTKAŁA JESZCZE ODPOWIEDNIEGO FACETA...ZEBY MU TO ZROBIC ..ALE I TAK UWAZA TO ZA KURWSKIE...nIE WIEM....CO O NIEJ MYŚLEC...cZUJE SIETROCHE NIE SPEŁNIONY..nIE NALEGAŁEM nie kazałem jej tego robic tylko starałę msię to jej normalnie wytłumaczyc ze to nie jest nic ponizającego i i zeby tak o tym nie myslałą i ze jak potrzebuje czasu to jej go dam ..ale i tak mi nie zrobiła..chociaz bym bardzo chciał.....Najbardziej bolimnie to ze pewnie zrobi to w koncu następnewmu....A wie o tym ze bardzo jakocham i jestem w niej zakochany....Wiec nie wim o co chodzi...