Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenosze

czego objawem moze byc trzesienie rak?

Polecane posty

Gość przenosze

czego objawem moze byc trzesienie rak? [14.12] 15:29 galareta [14.12] 15:29 za mało seksu [14.12] 15:29 zasraniec zasrany alkoholizmu ?? [14.12] 15:30 Kefirek najczesciej to nerwica... lub cos zwiazanego z osrodkowym ukladem nerwowym..., trzeba do neurologa [14.12] 15:31 czyli jestes psychicznie chora [14.12] 15:32 onja trzesienie rak i ogolny niepokoj calego organizmu wystepuje tez przy cukrzycy. [14.12] 15:32 TAKalboNIE smutny temat ale: strzelam - PADACZKI Zagłosuj na moją wypowiedź na stronce http://www.dlazdrowia.pl/index.php?modul=10&sek=0 Mój nick "TAKczyNIE" Dzieki [14.12] 15:44 jhghjkngsdkfghsir delirka [14.12] 16:40 hhhh mozesz miec za malo magnaezu tez tak ialam

Gość może nerwica

Gość byc
tez trzesa mi sie rece niepokijace przyjaciele mowia ,ale ci sie trzesa rece DAJCIE JEJ PIWA.... ciekawe cesto pije czyli to alkoholizm a mam dopiero 17 lat .... ale mialam podejrzenia cukrzycy moj wynik cukru jest raz za duzy a raz za maly sama nie wiem moze musze z tym isc do neurologa... nie pilam przez 2 tygodnie zeby to sprawdzic ale nie pomoglo....

Gość provokejszyn j@k nic.......
odruch zwiazny z oburecznym trzepaniem gruchy...nic innego mi nie przychodzi na mysl

Gość do wszystkich
na Boga, nauczcie się polskich liter, bo krew może zalać zanim człowiek zaskoczył z tym "rakiem" Za chuuja pana nie słyszałam o trzęsącym się raku, i już prawie wpisałem termin do googli, a tu chodziło o trzęsące się ręce, Info nie tylko dla debili inernetowych: polską literę uzyskujemy: prawy Alt + litera z klawiatury